2777
2789
عنوان

طیف اتیسم خفیف پسر سه سال ۶ماه

2979 بازدید | 62 پست

سلام .

با توجه به تاخیر گفتار پسرم  و عدم  توجه و تمرکز  تشخیص پزشک مغز و اعصاب کودک و نوار مغز . 

پسرم طیف اتیسم هست

مامانا تجربه ای دارید ممنون میشم 

و اینکه دکتر دارو تجویز کرده

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
از نظر کنترل ادرار و مدفوع و خبر دادن  و ضریب هوشی چطوره

ادرار و مدفوع میکه 

حتی جیش خودش میره

شب تا صبح  کنترل ادرار تو خواب داره ‌ 

خوابش خوبه 

تغذیه اش خوبه .

فقط جیغ زدن داره بیقرار 

تو کاردرمانی هم توجه به در مانگر نداره 

تو گروه و مهد همش دور میچرخه 

نمیشینه تا بهش درس بدیم 

الان ۳۰۰ ۴۰۰ کلمه داره شعر هم میخونه 

جملات ۳ کلنه هم کم داره 

هوشش خوبه  مسیر کاردرمانی تا خونه و حتی خونه پدرم خودش میاد.

حتی اکه دستشو نگیرم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همسرم دانش اموز اوتیسم داره با معدل بالای نوزده ولی ارتباط با همسالانش ضعیفه همه جوره هست بینشون

گفتن پسرم خود اتیسم نیس 

فقط طیف هست اونم خفیف

پایین تنه مهمه

عزمزمه دخترم طیف خفیفه داغون دارم میشم نمیدونم چیکار کنم میشه لطفا راهنمایی کنید

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
عزمزمه دخترم طیف خفیفه داغون دارم میشم نمیدونم چیکار کنم میشه لطفا راهنمایی کنید

سلام. عزیزم چند سالشه

علایم چی داره

پسر منم. ۴سالشه تو مرکز توانبخشی کلاس . اموزش و کاردرمانی ذهنی و گفتار درمانی میره

دارو برا توجه تمرکز میخوره . 

سلام. عزیزم چند سالشهعلایم چی دارهپسر منم. ۴سالشه تو مرکز توانبخشی کلاس . اموزش و کاردرمانی ذهنی و گ ...

من شهرستان هستم سه سال و یک ماه فعلن کاردرمانی را شروع کردم 

علائم با غریبه ها اخت نمیشه و نگاهشو میدزده  عکس العملی موقع عصبانیت شدید است نگاه چشمی کم داره ولی حواسش جمعه

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
سلام. عزیزم چند سالشهعلایم چی دارهپسر منم. ۴سالشه تو مرکز توانبخشی کلاس . اموزش و کاردرمانی ذهنی و گ ...

یک دختر زیبا شبیه سفیدبرفی شبیه زاپنی ها چرا باید اینجوری بشه من دارم دیونه میشم