2777
2789
هنوز نگذشته از وقتم ۷روز مونده تا پریودم😐میگم چند درصد میشه روی این بیبی چک حساب کرد ممکنه الکی مثب ...

وااای چقدر عجله داشتی😐😐😐😐😐

فقط میتونم بگم دقیقا ده روز صبر کن

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

وااای چقدر عجله داشتی😐😐😐😐😐 فقط میتونم بگم دقیقا ده روز صبر کن

😂😂آخه خیلی دلم و تخمدان هام تیر میکشید دیگه دلو زدم به دریا.میگم امکان داره الکی باشه این بیبی چک مثبتا؟هیچوثت مثبت این مدلی نمینداخت برام یبار ماه پیش که شبس پریود شدم هاله زد اونم چون خون تو ادرارم بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز نگذشته از وقتم ۷روز مونده تا پریودم😐میگم چند درصد میشه روی این بیبی چک حساب کرد ممکنه الکی مثب ...

مثبته عزیزم اگر 2بار زدی و هر بار خط کمرنگ انداخت مثبته

خیالت راحت بشه برو آزمایش بتا بده

مثبته عزیزم اگر 2بار زدی و هر بار خط کمرنگ انداخت مثبته خیالت راحت بشه برو آزمایش بتا بده

اره با دوتا مارک مختلف زدم یکیش پر رنگ بود یکیش هاله زد

ولی یدونه روژان هم زدم  البته با ادرار صبح نبود وقبلش سرویس رفته بودم اون منفی شد 

😂😂آخه خیلی دلم و تخمدان هام تیر میکشید دیگه دلو زدم به دریا.میگم امکان داره الکی باشه این بیبی چک ...

نمیدونم چی بگم

اشکال نداره یکم تحملتو ببر بالا صبر کن از موعدت بگذره

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا