2777
2789
عنوان

فن بیان

64 بازدید | 5 پست

دخترا اینجا کسی بهترین مدرس خانم برای فن بیان سراغ داره؟

مشکلم اینکه خیلی راحت با ادامه ارتباط برقرار میکنم یا خیلیارو میبینم که برای شروع صحبت پا پیش میزارن ولی یه مشکلی هست تا برخورد اول همچی اوکی هست اما اگه دوباره من با طرف مقابلم( چه زن چه مرد) روبرو میشم احساس میکنم یه جورایی داره ازم فرار میکنه

راستیتش خودم فکر میکنم بخاطر یکمی تند و با تن بالا صحبت کردنم هست

البته این که صدامم هیچ جوره به چهره ام نمیخوره هم تاثیر داره فکر کنم 

چون اون تعجب اول رو تو قیافه همشون میبینم

سلام عزیزم

یه سری کتاب در مورد فن بیان بخون 

تو اینستا پیج فروش کتاب زیاده به اونا پیام بده بگو کتاب برای تمرین فن بیان خوب میخوام اونا کمکت میکنن

من قبلا از ساربوک و گلدن استور خرید داشتم خیلی عالین

اونارو بخر و بخون و تمرین کن 

سلام عزیزم یه سری کتاب در مورد فن بیان بخون  تو اینستا پیج فروش کتاب زیاده به اونا پیام بده ب ...

کتابی هم وجود داره که مثلا اموزش بده درمقابل هر سوالی یا هر کلمه ای چه چیزی باید پاسخ داد؟؟؟ 

مثلا درمواقع متفاوت یکی میگه دستت درد نکنه، هرجایی یک مدل معنی میده ومن واقعا نمیدونم یجاهای جوابش چیه و امثال اینها.... 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کتابی هم وجود داره که مثلا اموزش بده درمقابل هر سوالی یا هر کلمه ای چه چیزی باید پاسخ داد؟؟؟  ...

عزیزم اینی که شما میگید مربوط به خلاقیت توی جواب دادنه بله حتی اپلیکیشن هایی هم وجود دارن برای این مورد ولی اصلا پیشنهاد نمی کنم چون به نوعی تقلید حساب میشن اینکه توی هر موقعیت چه جوابی بدیم یه چیزشخصی و خلاقانه ست پیشنهاد میکنم شماهم از این کتابای فن بیان بخونید و برای چیزی هم که گفتید میتونید رمانایی بخونید که بطور محاوره و بطور مکالمه ای زیاد صحبت میکنن یا فیلم زیاد ببینید و به دیالوگا و اصطلاحات بیشتر دقت کنین اینطوری مغزتون باز میشه و تو موقعیت های مختلف حس نمی کنید که حرفی برای گفتن ندارین