2777
2789
عنوان

ریزش موی وحشتناک و بی دلیل

| مشاهده متن کامل بحث + 13534 بازدید | 59 پست

منم ریزش موی شدید داشتم 

حتی تو دو سه سال قطع ای نداشت

وای خدای من بشدت ریزش داشتم 

اصلا همینجوری میریخت کل زندگیم شده بود مو 

لباس شال پتو بالشت 

خونه حموم 

همه و همه ،،بعد این همه بدو بدو سونو دادم فهمیدم بخاطر تنبلی بوده

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
سلام عزیزم خیر همچنان ریزش دارم تا الان ۴جلسه ام مزو انجام دادم انگار نه انگار

چند وقت هست ک ریزش دارید؟ 

تو نت میخوندم ک وقتی تو فاز تلوژن میره ممکنه تا شش ماه جتی طول بکشه . 

منم‌کلی تست دادم و فولیکوژن و آمپول بیوتین و .... 

ذره ای اثر نداره .  دفعه قبل ک اینطور شدم تو کروما بود مبتلا نشدم ولی انگار بدون عوارض گرفته بودم ریزش ش س وحشتناک گرفتم کلی دکتر دارو و .... فایده نداشت باردار شدم متوقف شد به طور معجزه آسا . یک تار مو به زور می‌ریخت. پزشک ها دیکه نمیتونن تو این مورد کمک کنند واقعا آخرش ک هیچی ندارن میگن ریزش موی ارثی شروع شده و .... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند وقت هست ک ریزش دارید؟  تو نت میخوندم ک وقتی تو فاز تلوژن میره ممکنه تا شش ماه جتی طول بکشه ...

ده ماهه

هیر فیلرم چند روز پیش انجام دادم

فعلا انگار نه انگار

ده ماهه هیر فیلرم چند روز پیش انجام دادم فعلا انگار نه انگار

من خوندم خودش باید قطع بشه

و کارهای جانبی بی فایده ست 

چون ویتامین درمانی و ..... در صورتی جواب میده از نظر من ک شما کمبودشون رو داشته باشی نه ما ک تست هامون خوب بود لطف خدا 😭

من خوندم خودش باید قطع بشهو کارهای جانبی بی فایده ست چون ویتامین درمانی و ..... در صورتی جواب میده ا ...

نمیدونم والا

١ساله ریزش دارم

مجدد چکاپ کامل دادم حالا ببینم جوابش چیه

لعنت به واکسنا ٣دوز هم زدمیادم رفت بگم ٨ روزه محلول رزماری شروع کردم فعلا هیچ تاثیر مثبتی نداشته مزو ...

من ی قرص میشناسم غول اخر برا ریزش مو‌ ولی  خیلی گرونه ورقی یکو پونصد.شش‌ماه باید بخوری  ولی واقعا جواب میده

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
من ی قرص میشناسم غول اخر برا ریزش مو‌ ولی خیلی گرونه ورقی یکو پونصد.شش‌ماه باید بخوری ولی واقعا جو ...

اسمش چیه ازکجا باید تهیه کرد

مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) 

اینم به طور خلاصه مینویسم ایشالا مشکلتون رفع بشه 

اینی که میگم برای ریزش مو ، ضعیف و نازک شدن و... همه چیز هست فرقی نمیکنه پس دقت کنید 

اولا که علت ریش مو یا تغذیه س ، هورمونی، استرس ،سن ، دارویی،ژنتیک و چند علت دیگه 

اگر بعد از استفاده از شامپو ، دارو یا رژیم خاصی ریزش مو شروع شده فورا قطع کنید (البته دارو رو با مشورت دکتر )

دوش آب داغ ممنون ، بستن محکم مو ممنوع ، رژیم کم کالری ممنوع ، زدن روغن های عجیب غریب ممنوع 

میرسیم به زنتیک و هورمونی : اگر باردارید طبیعیه اگر رژیم بد دارید باید عوض کنید اگر نه باید از مکمل استفاده کنید حالا چه مکملی و میگم . اگر ارثی و زنتیکی مشکل دارید شاید نشه 100 % برطرف کرد اما میشه تا حد زیادی کم کرد 

اگر همه ی موارد و رعایت کردی و استرس هم کم کردی بهترین راه استفاده مکمل هاس .

توی مکمل های رشد و تقویت مو هم تا الان بهترینشون قرص فیتو بوده و من توصیه میکنم . 

3 دوره یعنی 3 تا شیشه 120 عددی مصرف کنی خودت متوجه میشی چی شده روز 2 عددد صبح ناشتا 

مصرف فیتو رو دست کم نگیر سر وقت چیزای ارزون تر و عجیب غریب هم نرو پشیمون میشی 

فقط انقدری که فیتو خراب و فیک داره هیچی نداره خیلی فروشگاه ها دارن ولی اکثرا فیکه تو توصیه های قبلیم چنتا فروشگاه معرفی میکردم

اما برای فیتو فقط اوردینری استور و معرفی میکنم چون فقط این داره اصلشو اونا هم که اصل فروش بودن ولی ندارن فیتو 

تو گوگل بزنید (فیتو اوردینری استور ) میاره براتون 

قیمتش زیاد نیست اگر میتونی 2 یا 3 بسته رو با هم بخر که گرون تر نشه . 

در ضمن اگر ورزش میکنید و رژیم کم کالری دارید برای همینه مشکل موهاتون برنج مرگ نیست دوستان بخورید هر کسی رژیم صفر کربوهیدارات میده خیانت کاره

سعی میکنم سوالاتتون و جواب بدم ولی واقعیت همه رو نمیرسم . امیدوارم که بدردتون خورده باشه . اگر عجله ای بود میتونید زنگ بزنید به همون فروشگاه که گفتم خودشونم راهنماییتون میکنن احتمالا

سلام عزیزم شما ریزش موهاتون قطع شد؟؟من دو سه ساله درگیر این مشکلم بخدا دارم کچل میشم دیگه💔

سلام عزیزم 

منم همچنان دارم و هرکی هرچی میگه خوبه استفاده میکنم اما ....

2790
2778
2791
2779
2792