2777
2789
پسرای قد بلند چرا انتخابشون اینجوریه😐 بعد ما قد بلندا با هم قد ازدواج میکنیم 😐 اگه طرفو دوست ...

وای چه قدر حق گفتین 😂من خودم امروز یه خواستگار داشتم قدش از منم  کوتاه تر بود یا انگار هم قد من بود  

چه گیری کردیم با این قد

زندگی بازنده بودن فرق هاداردرفیق

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی تفاوته 

ولی کفش پاشنه بلند حتما بگیر اونم زیاد

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 
تا کجای شوهرتی  ؟ببخشید البته گلم

نمیدونم چجوری بگم😂 ولی مثلا موقع بغل سرم تو سینشه ...از کنار سرم تا وسط بازوش میشه

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
پسرای قد بلند چرا انتخابشون اینجوریه😐 بعد ما قد بلندا با هم قد ازدواج میکنیم 😐 اگه طرفو دوست ...

واقعا آدم نمی‌فهمه با خودشون چی فک میکنن...

من خودم 153 ام نابود😅 بعد پیشنهادم از طرف کسی بود با قد 197 هرچی هم میگم اصلا بقیه مسائل به کنار ما نیم متر خلافی داریم بنده‌ی خدا..😂😂 نمیفهمه...

تا در طلب گوهر کانی، کانی                                                                        تا در هوس لقمه نانی، نانی                                این نکته رمز اگر بدانی، دانی                                                                      هرچیز که در جستن آنی، آنی
میشه بگی کنارش وامیستی از کجاشی؟  منو پارتنرمم همینیم

نمیدونم چطور توضیح بدم  از رو به رو سرم تو سینش میره ...از کنار سرم تا وسط بازوشه

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....

ن خوبه

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
نه من 190 م اون 162 بود خیلی بهم میومد😅

دوس دارین دخترای کوتاه رو؟ 

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
نه  اون قدش کوتاه نبود نرمال بود😅

منظورم دخترای کوتاه تر از خودتون بود نه صرفا یه عددی

بهرحال نزدیک ۳۰ سانت اختلاف داشتین