2777
2789
عنوان

پرده بکارت

559 بازدید | 21 پست

من تازه عروسی کردم توبرقراری رابطه دارم دکترم رفتم همین دوروز پیش فقط گفت ژل وبی حسی استفاده کن ورودی واژنم همون از۲جادچاره پارگی شدیدشده وخونریزی داشتم ولی بازانگاریه دیوارجلوی راهوگرفته نمیشه که نمیشه سوالم اینکه اون پارگیاترمیم نمیشه؟؟؟ بعدبالاخره بعدمدتی اون مانع ازبین بره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون دیواره ک میگی احتمالا واژینیسموسه 🤧

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

عزیزم پیشنهاد میکنم فیلم 🔞 ببین بعد که بدنت آماده شد و نرم شد رابطه برقرار کنید، چون اولشه شما بدنت سفت میشه و اجازه نمیده انجام بدید

تنها راهش آماده شدن از نظر روانی هست تا بدنت هم خودشو نرم کنه

وگرنه تو الان پرده و مانع نداری اون چیر سفت عضلات بدنت هست

من نمی‌تونم جلو خندمو بگیرم 🤣

بالاخره میخواید اون دیوار سالم باشه یا نباشه

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

گلم اینا رو برو دکتر زنان به دکتر بگو 

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍