2777
2789
عنوان

دعوا

66 بازدید | 5 پست

سلام دیشب با شوهرم دعوام شد اونم سر چی هفته پیش قرار بود ۱۰۰تومن برای مامانم بریزه شک داشت که ریخته یا نه برای همون از مامانم پرسیدم تا قطع کردم چنان مشتی زد به صورتم که آره مگه می‌خوام پول مامانت رو بخورم که گوشه لبم الان زخمه و باد داره هزار تا فحش هم داد که روم نمیشه بگم 

امروز ظهر از سرکار اومد سلام کردم ولی نفهمید گوشیو پرت کرد خورد به شونم گفت سلام بلد نیستی بعد اومد زدتم و هر چی از دهنش رسید گفت قشنگ که تحقیرم کرد و زدتم گفت پاشو برو خونه بابات فقط شب میام دنبال بچه میگیرم ازت دخترم فقط ۴ماهشه بعد که دید می‌خوام برم حرفو پیچوند یه کار کرد که نرم خسته شدم مگه من چیکار کردم چرا نمیتونم مثل بقیه خوش باشم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند

چرا از خود شوهرتون نپرسیدید که واریز کردی یا نه ؟ از مادرتون چرا پرسیدید وقتی شوهرتون جلوتونه؟ 

واقعا کار شوهرتون اشتباهه💔😞😞😞 چرا انقدر عصبی😢😢😢

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
چرا از خود شوهرتون نپرسیدید که واریز کردی یا نه ؟ از مادرتون چرا پرسیدید وقتی شوهرتون جلوتونه؟  ...

آخه ازش پرسیدم گفت شک دارم🥺🥺 ۷ساله کارش اینه

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه ازش پرسیدم گفت شک دارم🥺🥺 ۷ساله کارش اینه

خدا لعنتش کنه این مردو که رو زن با لطافت دست بلند میکنه 

چرا تحقیرت میکنه مگه تو انسان نیستی

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
خدا لعنتش کنه این مردو که رو زن با لطافت دست بلند میکنه  چرا تحقیرت میکنه مگه تو انسان نیستی

حالا که می‌کنه میگه تو حیوونی کاشکی تو رو نمیگرفتم تو چه گوهی بودی افتادی تو زندگیم حالم ازت بهم میخوره پاشو از جلو چشمم گمشو هنوز بگم

حالا که می‌کنه میگه تو حیوونی کاشکی تو رو نمیگرفتم تو چه گوهی بودی افتادی تو زندگیم حالم ازت بهم میخ ...

پیش مشاور رفتین؟ سوهرتون دوستتون داره؟ مشکلش چیه؟ ایا واقعا شکاکید؟ سابقه خیانت داشته؟