2777
2789

من سوپ گذاشتم 

عدسی میتونی بذاری ، یا شوید پلو با تن ماهی ، یا کوکو سیب زمینی یا کوکو سبزی ، یا کباب درست کنی ، شامی درست کنی ، بندری ام میشه راحتم هست ، عدس پلو با خوراک گوشت ، یا قارچ تخم مرغ ، ماکارونی یا سالاد ماکارونی یا سیب زمینی تنوری و تخم مرغ ، اسنک ، بازم هست اگه به نتیجه نرسیدی بازم بگم

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم نوش جانت  الفته  چیه

مرسی عزیزم 

یه غذای لبنانی هست 

با بادمجان و نخود و کدو و هویج و مرغ درست میشه 

همراه با سس ارده و ماست و سس مایونز و نون پیتا سرخ شده 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من سوپ گذاشتم  عدسی میتونی بذاری ، یا شوید پلو با تن ماهی ، یا کوکو سیب زمینی یا کوکو سبزی ، ی ...

ممنونم ازت

❤️‍🔥سه نفره شدنمون مبارک پسرم تاج سرم❤️‍🔥1403/6/2👶🏻
هوس کردم

ببخشید🥲اگ همدان هستی بیارم؟خونه ی ما ماهی یکبارم ب زور قرمه سبزی میخورن.امشب گذاشتم اگر ک بخورن

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
ببخشید🥲اگ همدان هستی بیارم؟خونه ی ما ماهی یکبارم ب زور قرمه سبزی میخورن.امشب گذاشتم اگر ک بخورن

ممنون عزیزم دستت درد نکنه نه من مشهدی هستم

❤️‍🔥سه نفره شدنمون مبارک پسرم تاج سرم❤️‍🔥1403/6/2👶🏻