2777
2789

ترشح که هست 

ولی زوده الان تکون بخوره خیلی وقت داری هنوز 

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترشح که هست  ولی زوده الان تکون بخوره خیلی وقت داری هنوز

خانوما ببخشید من اعلام بارداری دارم و ۴ تا بیبی چک هاله دار  امروز وقتی خوابیدم بیدار شدم احساس درد خفیف و احساس خون ریزی پریودی رو دارم ولی با معذرت ببخشید ترشحات ساده اس و خونی نیس 

ممکنه پریود شم؟؟😭😭😭 

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 
ترشح که هست  ولی زوده الان تکون بخوره خیلی وقت داری هنوز

منم ترشح دارم

نمیدونم خیاله یا چی ولی جند بار از هفته ۱۳ حس کردم یه چی مثل ماهی تو شکمم هست...شنا میکنه...

الان چند روزه نیست...

ترشح هم انقدر چند روزه زیاده میگم نکنه کیسه آب نی نی نشتی داره یا سوراخه

خیلی التماس دعا

تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️
ترشح یادم نیس ولی بچه از ۱۹ اینا تکون میخوره

عزیزم قصد داری طبیعی زایمان کنی یا سز؟

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
هفته چهاردهم تکون حس نمیکنم ترشح دارم زیاد  از صبح تا آخر شب سه بار لباس زیر و عوض میکنم

خب پس ترشح عادی هست....من هفته ۱۵ هستم انقدر زیاد شده میترسم نکنه کیسه آب سوراخ شده🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ان شاءالله که به سلامتی نی نی رشد کنه و صحیح و سالم و به خوبی دنیا بیاد یه نی نی سالم و صالح❤️

من سزارینی ام چون اولی سزارین بود

چطوره سزارین 🥺من خیلی استرس دارم

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
خانوما ببخشید من اعلام بارداری دارم و ۴ تا بیبی چک هاله دار  امروز وقتی خوابیدم بیدار شدم احساس ...

نمیدونم عزیزم یه آزمایش بده خیالت راحت بشه

چطوره سزارین 🥺من خیلی استرس دارم

هیچ استرسی نداشته باش نه معاینه داری نه استرس برا بچت نه خیلی چالش های دیگه

فقط پمپ درد بگیر با خودت ببر بیمارستان بعد موقع عمل به بعد هم تا ۷ ساعت اینا سرتو تکون نده بالشت نزار زیاد حرف نزن

بعد اونم هیچ عجله ای برا سرپا شدن نکن 

دو سخ روز بعد عمل هم عین یه خانم معمولی هستی فقط داروهاتو‌به موقع بخور

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود
خب پس ترشح عادی هست....من هفته ۱۵ هستم انقدر زیاد شده میترسم نکنه کیسه آب سوراخ شده🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ا ...

انشالله عزیزم آره طبیعیه گاهی جوری ببخشید میریزه قشنگ حسش میکنم اوایل یه بار فکر کردم پریود شدم ترسیدم سریع کشیدم پایین شلوارمو ببینم چی شده😆😆😆