من این ماه روز هفتم و هشتم و دهم و دوازدهم سیکلم امپول سینال اف زدم و از شب سوم تا هفتم لتروزول خوردم رفتم سونو روز ۱۰ سیکلم گفت ۳ تا فولی داری دوتا ۱۱ و یه دونه ۱۲ و روز سیزده سیکلم فقط یه ۱۱ و یه ۹ داشتم گفت اون فولی ۱۲ نیستش😭چه بلایی به سرش اومده؟ من از شب ۱۴ موعد تا ۱۰ شب دوفاستون میخوردم دو شبه که دیگه نخوردم ولی دلدرد بدی یهو میگیرم مخصوصاا سمت چپ شکمم یک هفته تا موعدم مونده امروز بی بی چک زدم از اون مدادی ها بعد یک ساعت یه هاله صورتی افتاده به نظرتون جای امیدواری هست؟ ممکنه با این فولی های بد خدا معجزه کنه برام؟ 🥺🥲
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
ولی الان وقتی از خواب بیدار شدم حس خون ریزی پریودی رو دارم ولی ببخشید با پوزش ترشحات خونی نیس 🥺🥺
خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من نفهمیدم چی ب چی شد اما سنو ب منم گفته بود فولیکول هام رشد کافی ندارن برا تبدیل شدن ب تخمک همون ما ...
من بی بی زدم بعد یک ساعت هاله صورتی افتاده
ممکنه باردار باشم؟ یک هفته دیگه موعدمه
خدا خیلی معجزه داره عزیزم 🥲کاش منم الان یه تو دلی داشته باشم
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
شاید روز سیزده که دوباره رفتی سونو و فولی ۱۲ نبود آزاد شده بوده به نظرم صبر کن تا موعد پریودم و دوبا ...
اصلا نگفت که ازاد شده یا نه فقط گفت نیستش این ماه کلا اقدام بودم مخصوصا از روز ۱۰ تا ۱۸ کاش باردار باشم ۶ ماهه اقدامم
منم اعلام بارداری با بیبی چک هاله دار دارم ولی الان وقتی از خواب بیدار شدم حس خون ریزی پریودی ...
منم الان با دلدرد پری بیدار شدم خیلی درد بدی بود 🥺عزیز دلم ان شالله که شما حتماااا باردارید منم دعا کنید ۶ ماهه اقدامم
خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین
به خدا بارداری بهت قول میدم خدا بزرگه چله ایت الکرسی بگیر منم گرفتم ان شالله که خدا برامون معجزه کنه
آخه یا از اول نبوده و درست ندیده یا اگر بوده که غیب نمیتونه بشه راهی جز آزاد شدن نداره پس ایش ...
عزیزم ان شالله که ان شالله خدا بهت یه نی نی صحیح و سالم بده 🥺🙏🏻برات حمد میخوندم عزیز دلم
به خدا بارداری بهت قول میدم خدا بزرگه چله ایت الکرسی بگیر منم گرفتم ان شالله که خدا برامون معجزه کنه ...
خداکنه انشالله که توهم باردار باشی دوست قشنگم 🥺😍من چیزای خوبو واس همه میخوام 😍 خدایا هر جوری تو میدونی ولی اگه بهم لطف کردی ی نی نی سالم بهم دادی تو دلم گزاشتی ازت ممنونم🥺انشالله خودتم باردار باشی این ماه بی اذن خدا برگی از درخت نمیفته به دکتر اهمیت آنچنانی نده خدا برا اونی که بخواد حتما بهش میشه
عزیزم دوفاستون وقتی ول میکنی ۳یا چهار روز بعدش پریود میشی اگه هاله افتاده پس بارداری عزیزم اون فولیک ...
اخه بعد سک ساعت هاله افتاده نمی دونم شاید زمان هله افتادنش کمتر بوده اخه من خوابم برد دیگه نفهمیدم ولی سینه هام یهو تیر میکشن بدجورر انگار همه جام تیر میکشع و میسوزه
ای خدا به خداوندی خودت برام معجزه کنه 😭🙏🏻