خدا_جونم_پناهم_باش مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 2041 عنوان کسی هست اینجا پیرسینگ بینی انجام داده باشه میشه بیاد🥺🙏🏻سوال دارم 288 بازدید | 10 پست 👃🏻💎 خدایا🤲🏻تحمل سختی هایش با من قشنگی آخرش با تو🦋💙 1402/10/21 | 17:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanoomiiiiiii عضویت: 1399/05/17 تعداد پست: 15963 بفرما تکنسین فوریت پزشکی👩🏻⚕️🩺💉💊🩹 اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫 دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷
خدا_جونم_پناهم_باش مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 2041 بفرما سلام♡موهامو چتری زدم سمت چپ موهام تو پیشونیم ریختست سمت راست گیره میزنمسمت راست موندم بزنم یا چپ پیرسینگوشما راست زدین یا چپ و چرا؟! خدایا🤲🏻تحمل سختی هایش با من قشنگی آخرش با تو🦋💙
خدا_جونم_پناهم_باش مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 2041 بله من دارم سلام♡موهامو چتری زدم سمت چپ موهام تو پیشونیم ریختست سمت راست گیره میزنمسمت راست موندم بزنم یا چپ پیرسینگوشما راست زدین یا چپ و چرا؟! خدایا🤲🏻تحمل سختی هایش با من قشنگی آخرش با تو🦋💙
خدا_جونم_پناهم_باش مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 2041 بفرما سوال دیگم ببخشید شما آیا شاغلین اگه آرهآیا گیر میدن محل کار بهتونبیمارستان هست محل کارتون!؟ خدایا🤲🏻تحمل سختی هایش با من قشنگی آخرش با تو🦋💙
hii0 عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 1185 من نزدم اومدم نظر بدم 🚶♀️من دیدم فیکش هست ازونا چرا نمیگیری ریسکش کمترخ • الذین آمنوا وعملوالصالحات! یعنیدلپاککافینیست! •
khanoomiiiiiii عضویت: 1399/05/17 تعداد پست: 15963 سلام♡ موهامو چتری زدم سمت چپ موهام تو پیشونیم ریختست سمت راست گیره میزنم سمت راست مون ... سلام مدل مو که دائمی نیست رشد میکنه ببین خودت کدوم ور دوست داری من سمت راست زدم کاملا دلی بدون هیچ دلیلی تکنسین فوریت پزشکی👩🏻⚕️🩺💉💊🩹 اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫 دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷
خدا_جونم_پناهم_باش مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 2041 من نزدم اومدم نظر بدم 🚶♀️ من دیدم فیکش هست ازونا چرا نمیگیری ریسکش کمترخ نمیدونم😅دوست دارم سوراخ کنمبهتره اینجوری تازشم بعد چند سال نگینای خوشگلتر میزارم خدایا🤲🏻تحمل سختی هایش با من قشنگی آخرش با تو🦋💙
khanoomiiiiiii عضویت: 1399/05/17 تعداد پست: 15963 سوال دیگم ببخشید شما آیا شاغلین اگه آره آیا گیر میدن محل کار بهتون بیمارستان هست محل کارتون!؟ خیر من باردارم شاغل نیستم درحال حاظر تو بیمارستانم نمیدونم چجوریه ولی ندیدم تاحالا کسی پرستار یاکادر درمان پرسینگ داشته باشه تکنسین فوریت پزشکی👩🏻⚕️🩺💉💊🩹 اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫 دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷