2777
2789
عنوان

دوست پسر خسیس

3344 بازدید | 69 پست

سلام بچه ها ۱سوال داشتم من هرسال ک تولد دوس پسرم میشد کادو میدادم رستوران می‌بردم کیک میخریدم اما اون وقتی تولد من میشد فقط کادو میداد کیک هم نمیخرید رستورانم نمی‌برد میگفت خواستم کیک بخرم بزرگ بود حالا چندروز دیگه ک اومدیم بیرون میخرم واست بعد چندروزم میرفتیم بیرون کیک نمیخرید چندروز دیگه ت‌لدشه جای من باشید چیکار میکنید.درضمن از اون آدمایی ک ب من میگه خودت تو خونه کتلت درست کن میریم بیرون دوس دارم دست پخت تورو بخورم فقط یکی دوبار بردتم رستوران

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی وقتی این تاپیکارپ میخونم میخوام از فشار بترکم، چه‌قدر ما دخترا دل‌رحمیم و نمیدونم خودمونو چی فرض کردیم 🫠

در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍

فقط همون کاریو بکن اون انجام‌ داده بعدش بهش بگو بعدا کیک می‌گیرم بعدش نگیر بزار متوجه‌ بشه

کاربر آقا، نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می‌کنیم ولی او سالهاست خدایی میکند💛 داستان تو هنوز تموم نشده! تو خواهی خندیددر جایی که قبلا گریه کرده بودی.             بخاطر نت شبانه بیدار میمونی بعد میایی استوری میزاری :'فکرش نمیزاره بخوابم'  مخابرات بزنه تو کمرت دروغگو 😒 هزینه هام واگعی و در آمدم کیکه😢   تو واقعاً فکر کردی قلبمو شکستی؟ قلب من گلس داره بیچاره🤪 از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی :گفتش دو روز امریکا درس میدم .؛ یه روزم انگلیس درس میدم ،چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂        قطعا همه ایرانیا وقتی شامپو میزنن شیر آب رو نمیبندن و یه جاییشون رو میذارن زیر دوش که آب هدر نره😂😂طرف همیشه با دخترا حرف میزنه بعد میگه:من اجتماعی ام..😑تو جغرافیایی بدبخت😐همه جا شعبه داریبستن

با آدم خسیس نمیشه زندگی کرد پیرت میکنه پیررررر

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

اره خیلی خسیسه  اگه ادم دست و دلباز و‌لارجی  کنار این ادم دق میکنی

جای من باشی تولدش چیکار میکنی کادو میدی مثلا میخام عقده خللی کنم بگم کیک میخاستم بخرم دفعه بعد میخرم مثل خودش اسگل کنم؟

اندفه یه چیز بی ارزش براش بخر.

ببیم چی کار میکنه نه کیکی نه رستورانی هیچییییی.

کادوشو تو ماشین بهش بده.

ببین خودش چ واکنشی نشون میده‌.

تهش کات کن به نظرم😁

خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.خدایا شکرت به خاطر داشتن پسرم بهت مدیونم🫀خودت مراقبش باش♥️
یعنی وقتی این تاپیکارپ میخونم میخوام از فشار بترکم، چه‌قدر ما دخترا دل‌رحمیم و نمیدونم خودمونو چی فر ...

اره واقعا خب وقتی ب خودمون میایم ک دیگ عاشق شدیم

جای من باشی تولدش چیکار میکنی کادو میدی مثلا میخام عقده خللی کنم بگم کیک میخاستم بخرم دفعه بعد میخرم ...

بهش بگو کیکها بزرگ بودن. و یه کادو هم قیمت کادوهای قبلیش بگیر. و قبل بیرون رفتن هم خودت رو سیر کن که نخای بری رستوران. 

وقتتو باهمچین ادمی هدر نده هیچ آینده ای باهاش نداری

تولدشم من بودم رستوران و کیک که سهله کادو هم نمیگرفتم میگفتم سری بعد....

خواهشا ازاین به بعد کوفتم نبر براش

خداوندا صبرِ تحملِ ادم زبون نفهم رو بمن عطا بفرما🤲                 

اگه با دید باز بخوایم نگاه کنیم نمیشه گفت خسیسه

در واقع ایشون از اون دست ادماس که نمی‌خواد ریخت و پاش کنه و پول هدر بده بخاطر یه تولد

تو این اوضاع اقتصادی واقعا پول درآوردن و جمع کردنش کار خیلی سختیه و نباید همینجوری خرجش کرد بلکه صرف موارد مهم تری بشه

منم پیشنهاد میکنم مث خودش براش یه کیک ساده بگیرید و کنار هم خوش باشید

خوش بودن و کیف کردن به هزینه های زیاد نییس

میشه حتی با یه کیک و تبریک ساده عمیق ترین خاطرات رو ساخت

خوشحالی رو به رستوران گرفتن و اینا گره نزنید

درخواست قبول نمیکنم قبلش موضوع درخواست رو بهم بگید

من باشم جنبه مثبت این شخص رو میبینم اگه واقعا خوبه نجیبه اهل دوست دختری دیگه نیس اشکال نداره به حرفش گوش کن خودت کتلت درست کن ببر،اگر میدونی که زرنگه و قصدش سواستفاده هست نه مثل خودش رفتار کن