2777
2789

من جدیدا دو تا یارا خریدم 

بوی پودری خوبی دارن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بستگی داره طبعت چی باشه  خصوصیات اخلاقیتو بگو تا ادکلن متناسب با شخصیتتو برات بگم دقیق دقیق

❤️بیادتان می آورم تا همیشه بدانید که زیباترین منش آدمی ، محبت اوست پس محبت کنید چه به دوست چه به دشمن ، که دوست را بزرگ کند و دشمن را دوست❤️
بستگی داره طبعت چی باشه  خصوصیات اخلاقیتو بگو تا ادکلن متناسب با شخصیتتو برات بگم دقیق دقیق

مرسی

دمدمی مزاجم و مودی ام بعضی وقتا بشدت دلقک میشم بعضی نوع ها فاز غمگین و کلا رایحه ها ی ملیح و دوست دارم

بستگی داره طبعت چی باشه  خصوصیات اخلاقیتو بگو تا ادکلن متناسب با شخصیتتو برات بگم دقیق دقیق

برا من بگو..😬😻

هيجاني شاد پر انرژي هميشه اميد داره به همه چي عجول مصمم و مقتدر ،ديگ نميدونم چي بگم 

حالا كدوم  ادكلن 🙂؟

….

حالا چطور طبع کسی که میخوایم  براش عطر هدیه بخریم چیه🤪

بلاخرهدتا حدودی میشناسیش 

برای غریبه غریبه کسی ادکلن میخره ؟؟

❤️بیادتان می آورم تا همیشه بدانید که زیباترین منش آدمی ، محبت اوست پس محبت کنید چه به دوست چه به دشمن ، که دوست را بزرگ کند و دشمن را دوست❤️
مرسی دمدمی مزاجم و مودی ام بعضی وقتا بشدت دلقک میشم بعضی نوع ها فاز غمگین و کلا رایحه ها ی ملیح و د ...

اگروضع مالیت خوب نیست ادکلن فی تی روتی بخر. اگرمعمولیه  دلمار بخر 

اگر وضعت خیلی خوبه اسکادای سبز رنگ بخر 

اینها برای شخصیتت عالی هستند. بوهاشون معرکه هستند