2777
2789
عنوان

کالسکه چمدانی بهتره یا ساده

695 بازدید | 7 پست

دوستان چه مدل کالسکه ای رو پیشنهاد میکنند؟؟ من میخام حدود ۵ تومن برای کریر و کالسکه هزینه کنم، کیف وسایل نوزاد قبلا خریدم. کاسکه اسکلت بنیتا اکثر چیزایی که برام مهمه رو داره  روبه مادر میچرخه، چرخ های بزرگ داره فضای کافی نشیمن داره ، اما خیلی بزرگ و جاگیره، من نه تو خونه براش جا دارم نه جلو در نه میتونم بذارم تو پارکینگ. اگه از پیاده روی خسته بشم یا دیر بشه با اتوبوس بخام برگردم سوار اتوبوس شدن بدون کمک مهاله( من الان خیلی این کارو میکنم).  کالسکه چمدانی خیلی راحت جمع میشه فضا نمیگیره اما رو به مادر نمیچرخه نشیمن بچه کوچیکه،  فضا برای پتو پیچ کردن بچه نداره، گران تره. واقعا نمیدونم کدومو بگیرم. ممنون میشم تجاربتون رو به اشتراک بذارید

مارک دلیجان خوبه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

من میخواستم چمدونی کیدیلو بخرم رفتم تو مغازه دیدم خیلی بزرگ و سنگین بود 

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه از همون بنیتا گرفتم 

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

من کالسکه کیدیلو خریدم هم جمع میشه هم دسته رو به مادر داره.من چون اکثرا با ماشین میرم حتما باید تاشو میخریدم

الان حدود ۶ تومنه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
من میخواستم چمدونی کیدیلو بخرم رفتم تو مغازه دیدم خیلی بزرگ و سنگین بود 

من گرفتم.خب به نسبت عصایی بزرگتره ولی اونقدرا سنگین نیست من راحت میذارم تو ماشین

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
متاسفانه کالسکه زیاد کاربرد نداره تو خیابون میری پله با جوب باشه باید ۲ نفر باشید که جلوی کالسکه رو ...

من قبلا خصوصا نیمه اول سال هر روز میرفتم پیاده روی، مامانم میگه با بچه شرایط فرق داره زیاد بیرون نمیری.