2789
آره منم بیشتر گلودرد دارم ی بار انتی بیوتیک مصرف کردم خوب نشدم ، باز دوباره الان گلودرد و گلوم روش چ ...

عزیزم شما ۵ یا ۱۰ عناب را دودکن با اسفند  و بعد بو کن . ببین هرچی چکی و خلط توی گلوت و بینی آن کامل میاد بیرون  . باعث پاکسازی کامل میشه . برای گلوم درد و سرماخوردگی و آنفلوآنزا و آبریزش بینی و عفونت و التهاب دمنوش عناب با کمی دارچین و زنجبیل عالیه . بعد این که ولرم. شد بهش کمی عسل اضافه کن بخور. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستان دوتا سیب و پوست بگیرد قاچ کنید مثل کمپوت با یه لیوان آب یه چوب دارچین بزرگ بزارید خوب پزه پوره کنید بخورید خیلیییییی خوبه

خدایا توکلم فقط به خودته خودت مراقبم باش💙🫁🧚‍♀️

عجیب غریب من یهو گلودرد گرفتم میزد ب گوشام بعد ابریزش الانم افتادم رو سرفه صدامم بدجور شده دماغم ...

واقعا ذعجیب اول از ی گوشم تا دماغم و گلو درد گرفت بعد کل دندونام باز رفت مرحله بعد خلط آورد حالا هم چرک گلو

باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور 😉
واقعا ذعجیب اول از ی گوشم تا دماغم و گلو درد گرفت بعد کل دندونام باز رفت مرحله بعد خلط آورد حالا هم ...

دندون فک نکنم ربطی داشته باشه ها

دندون عقلت نیس؟!

کلثوم اکبری هسدمه ساکن ساری
دندون فک نکنم ربطی داشته باشه ها دندون عقلت نیس؟!

کلا زیر دندونام همه درد میکرد الان دندونام خوب شده و گلوم سفید شده و چرکیه  دقیقا دوهفته گذشته

باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور 😉
محیط دکترخودش الودس

نرم نمیشه باز داره تب و لرز میگیرتم داروام نیمتونم سر خود بخورم باردارم

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️
دندون فک نکنم ربطی داشته باشه ها دندون عقلت نیس؟!

بخاطر عفونت سینوس هاست، وقتی سینوس عفونت میکوه دندونا درد میگیره، اونایی که پوسیدگی دارن یا نزدیک به عصبن که واویلاس

منم علائممون رو میگم 

ما یک ماهه دستمون بنده، از گلو درد شدیییید شروع شد و سرفه های خشک شبانه، تب و بی حالی، کیپ شدن بینی توی شب، یعنی خوابو زهرمار میکنه. بعدم عفونت سینوس و ترشحات زرد و بعد سرفه ی خلطی زرد، خیلیا به این مرحله انتی بیوتیک شروع میکنن ولی از کلی آدم شنیدم که دوباره بعد از یکم خوب شدن واهوو میکنه و روز از نو... 

ما انتی بیوتیک نبود که نخورده باشیم، بچم آزیترو و شوهرم تاوانکس... 

خودم به مریضی اینجوریم که تحلم بیشتره، با بخور و ویتامین سی و دمنوش ها و استراحت رد میکنم، این لعنتی هرچی هست، میخاد معده هاتون رو قبرستون انتی بیوتیک بکنه

بر چشم و زبان خوب، رحمت🏡🌱