2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

74 بازدید | 2 پست

شوهرم روز اولی که دیدمش ازش خوشم اومد همون تیپ و قیافه ای بود که همیشه میخواستم موقعیت اینا خوب بود، رفتارش خوب نشون میداد به نظر می‌رسید برون گراست با حرفایی که میزد ولی بعد گذشت ۳.۵ سال ازش خوشم نمیاد دیگه همش میخواد باهاش بحث کنی ازش خسته شدم 

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم

بچه اولم تاخیر داره چند وقت بحث و دعوا داشتیم ببرمش دکتر بالاخره با هزار منت رازی شد ببرمون تازه میگفت اگه فلان کار انجام ندی نمیبرمتون بعد یه ماه برادر زاده ۴۰ سالش برداشت برد تهران بینیش عمل کنه 

تا حالا یه تکه لباس واسه بچم نگرفته ولی به داداشش ماهانه پول میده 

دو‌ماهه بهم پول نداده میگه درکم کن قسط دارم و فلان ولی دخترش هر ردز یه تیپ جدید میزنه دو ساله واسم لباس نخریده 

حالام خدا خواست باردار شدم فشارم بالاست از بس باهاش سر هر چیزی میخواد بحث کنی بچمون باید ببریم کاردرمانی دو سه هفته یبار میخواد بحث کنی که دکترش گفته ببرین 

خانوادش باهام رفت و‌آمد نمیکنن میبیننم تکه میندازن بهش میگم یچیزی بگو میگه ناراحت میشن من آدم نیستم ناراحت نمیشم 

دکتر گفته هولتر فشار نصب کنم فشارم اندازه بگیرن طی ۲۴ ساعت از دیشب هی نق زد دکتر یچیز گفته واسه پوله و فلان 

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم

از دیشب بچم بیقراره یه کمک نمیکنه مثلا آرامش داشته باشم فشارم نره بالا از صبح فشارم ۱۳،۱۴،۱۵،تازه ۱۶.۵ شده نمیدونم چکار کنم بچم با این‌وضعیتش چکارش کنم با دیدن فیلم اون دختر بچه که نامادریش کشتش از جدایی منصرف شدم واقعا موندم چکار کنم

من اصلا اهمیتی براش ندارم تا حالا یه کلمه محبت آمیز بهم نگفته تا حالا یه بغل نکرده رابطه هم چند ماهی یبار داریم نمیدونم چکار کنم عصبی شدم از دستش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.