2777
2789
عنوان

پرینت پیامک...

814 بازدید | 9 پست

توروخدا کمکم کنید،خط شوهرم بنام منه 

با ینفر بهم خیانت کرده اما الان هرچی میگم زیربار نمیره 

بنظرتون چجوری میتونم پرینت پیامکاشو بگیرم؟

توروخدا کمکم کنید اگه چیزی میدونید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فکر نکنم بتونی محتوای پیامکا رو پرینت بگیری ولی شمارش میوفته

تو همراه من ریزمکالمات و پیامکارو دیدم پیام داده بودن خیلی زیاد اما متنشو میخام...قلبم داره از جاش در میاد مگه من واسش چی کم گذاشتم آخه

چون خط به نام خودته فکر کنم بتونی پرینت بگیری اما از من به شما نصیحت ،اینکارو نکن اعصابت میریزه به هم

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
تو همراه من ریزمکالمات و پیامکارو دیدم پیام داده بودن خیلی زیاد اما متنشو میخام...قلبم داره از جاش د ...

خب پس وقتی متوجه شدی که چیزی هست اگه قصد جدایی داری برو دنبال پرینت و...چون اگه پرینت بگیرید و ولی همچنان ادامه بدی دیگه حرمتی نمیمونه تهش اینکه علنا میگه آره انجام دادم 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

خب پس وقتی متوجه شدی که چیزی هست اگه قصد جدایی داری برو دنبال پرینت و...چون اگه پرینت بگیرید و ولی ه ...

طرف زن داداشمه...من قسمش دادم رابطه داشتید میگه اره 

اما شوهرم میگه بجون یدونه بچم دروغ میگه دست گذاشت رو قران میگه دروغه 

دیشبم بهم گفت اگه خونوادت بفهمن همچین حرفایی هست من دیگه هیچوقت نمیام خونه مامانت 

شاید دیگه باتوام زندگی نخواهم کرد 

چون من اونموقع روم نمیشه بخاطر حرفایی که بوده تو رو خونوادت نگاه‌ کنم