دخترغمگین۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/24 تعداد پست: 6112 عنوان بی قراری شدید😭😭 149 بازدید | 7 پست خوبماولی چه خونه خودمون باشم چه مهمونی غروب ک میشه شدید بی قراری میکنمانگار تو خونه خفه میشم کلافه همش راه میرم تو خونهنمیتونم بمونم همش میخوام برم بیرونتنها کجا برم اخه یع آدم بیکار میخاد منو بگردونهدلم میخاد گریه کنم دعا کنید زودتر خوب شم...❤️🩹 1402/10/21 | 16:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوسن۱۳۱ عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 4143 اخ چقدرمن ویادمادرم انداختی چندسال همین جوربودغروب که میشدبایدمیرفت بیرون توخونه راه میرفت ازاین اتاق به اون اتاق یعنی من وبرادرم سرساعت بایدمیبردیمش بیرون تاساعت مثلا۷موقع اذان دوماه برادرمن مغازه اش روتعطیل میکردمامان رومیبردبیرون انقدربه خودش وماسخت گذشت چون هردومتاهل بودیم وبچه کوچیکم داشتم خداروشکررفت دکتروبعدمدتی طولانی خیلی بهترشدن
سوسن۱۳۱ عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 4143 حتمادکترخوب مراجعه کنیدالانم بیرون میرن خودشون مسجدجلسه تفریح ولی اگرنرفتن حالشون بدنمیشه
دخترغمگین۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/24 تعداد پست: 6112 اخ چقدرمن ویادمادرم انداختی چندسال همین جوربودغروب که میشدبایدمیرفت بیرون توخونه راه میرفت ازاین اتا ... منم دارو میخورم ۱۹ سالمه کسی نیست منو ببره بیرون دعا کنید زودتر خوب شم...❤️🩹
دخترغمگین۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/24 تعداد پست: 6112 اخ چقدرمن ویادمادرم انداختی چندسال همین جوربودغروب که میشدبایدمیرفت بیرون توخونه راه میرفت ازاین اتا ... دارو چی میخورد مامانت عزیز دعا کنید زودتر خوب شم...❤️🩹
سوسن۱۳۱ عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 4143 منم دارو میخورم ۱۹ سالمه کسی نیست منو ببره بیرون عزیزم خودت بروپیاده روی خیلی ارومت میکنه مامان من افتادموقع کرونابودخودش میگفتیم نره بیرون خطرناکه
سوسن۱۳۱ عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 4143 دارو چی میخورد مامانت عزیز هنوزم میخوره همه ماله اعصاب واظطراب وایناهاست هرسه ماه میره عوضش میکنه مثلادکترمغزواعصاب