2777
2789
عنوان

نخود ترقه ای😂🤣🤣🤣🤣

181 بازدید | 22 پست

بچه ها نخود خیس کردم اننننقددددد صدا میدن نمیدونم چرا پشت سر هم صدا میدن😂🤣🤣🤣🤣🤣بحق چیزای ندیده

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تومعده نرفته داره بادتولید میکنه کارتونو بسازه

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

زیاد باد داره

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
صدایه نخوده یا صدایه نخودایه هضم شده

میگم تو همون کاربر وحشی زیبا نیستی؟

یادت باشه وقتی ماکارونی آبکش میکنی بسم الله بگی اگه نگفتی اجدادم میان سراغت..... نرهای سایت که پست تو تاپیک زنونه میزارید برید بمیرید تو تاپیک من شرکت نکنید ازتون بدم میاد برید گمشید ازین سایت😭😭😭 کاش یه روزی برسه منم تاپیک بزنم بگم شد بلاخره شغلمو پیدا کردم بلاخره بینیم رو عمل کردم بلاخره یه عشق و محبت قوی به قلبم تزریق شد و روحمو به پرواز درآورد اگه جوابتو ندادم یعنی برای وقتم ارزش قائل بودم و در حد پشه ای ارزش نداشتی و تو این بی جوابی صدتا فحش وجود داره