2777
2789

اصلا، موهام بی دلیل، نمی ریخت یا یکم بود

حدودا ی هفته هست نمیدونم چرا واقعا 

ولی موهام بب دلیل مشت مشت میریزه، هر ثانیه هر لحظه ک دس بگیرم یا نگیرم خدش میریزه و تو این ی هفته تقریبا موهام نصف شده واقعا دلیلش چی میتونه باشه:) خیلی نکرانم.. بخاطر استرسو این، چیزا نیس ولی، چون ندارم، اصن، نمیدونم، دلیلش چی میتونه باشع🙂

به منم استرس دادی،زینک بخور،تندتند شونه نکن،دست هم نزن به موهات زیاد،حمام هم زود زود نرو

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان داشتم درس میخوندم

گفته بود روند چرخه رشد مو سه مرحله ست

یه مرحله که رشدی وجود نداره 

یه مرحله مو رشد میکنه

و مرحله آخر که موهای آسیب دیده میریزن

شاید شما تو مرحله آخری فعلا

البته اینی که شما میگید انگار از حالت طبیعی شدیدتره

حتما برو آزمایش بده

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
به منم استرس دادی،زینک بخور،تندتند شونه نکن،دست هم نزن به موهات زیاد،حمام هم زود زود نرو

یه روز کامل موهام، شونه نکردم دستم، نزدم، ولب فرداش خاسم، شونه کنم همی پایین، موهام، اهسته، شونه کردم یهو نصفش خالی شد اصلااا، شونه، نکنم، دست هم نزنم بالشتم کلا، مو روش جنع، میشع خیلییی زیاد حمامم، تازه زود ب زود، نمیرم این چن روز🙂💔  . 

بازم مرسی حتما میخرم

چرا دارم  ولی هیج وقت نمیربخت اخه بعد این مدت، یکم بهترشده بود کم خونیم

یه آزمایش خون بده

چون قبلا داشتی شاید الان عوارضشه

مو که یه روزه نمیریزه.. از کم خونی تا ریختن یه مدت طول میکشه

البته دکتر بری بهتره