2777
2789
عنوان

بدویین بیاین...

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 54 پست
برا @سرو،محمد   برا ناهید سپیده محمد سروین دعا کنیم @ملکـهپاییز۲۰   رسیدن به عشق ...

❣❤❣❤❣❤

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.

دوست داشتین تاپیک منم بیایین.🌹

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای حاجات وعاقبت بخیری این عزیزان🌹🙏 @mahdis1390mm     @مائده6525221     ...

ممنونم صلوات منم پذیرا باشید برا حاجت همگی 

خدایا بزرگیتو شکر خدایا مهربونیتو شکر خدایا بخشندگیتوشکر..خدا جونم خییلی دوستت دارم .فدات بشم من قلب من تمام وجود من

ممنونم صلوات منم پذیرا باشید برا حاجت همگی 

دوست داشتی تاپیک صاحب‌الزمان منم بازدید کن🙏

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

اومدم عزیز جان 

ممنون از نگاهت زحمت کشیدی🌹

برای حاجات وعاقبت بخیری این عزیزان🌹🙏 @mahdis1390mm     @مائده6525221     ...

خیلی ممنونم گلم 💚 

منم برای شما و استارتر خوندم 

استارتر عزیز التماس دعا دارم برای سلامتی و آرامش خودم و عزیزانم ممنونم 🤲

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
خیلی ممنونم گلم 💚  منم برای شما و استارتر خوندم  استارتر عزیز التماس دعا دارم برای سلام ...

🌸🌸🌸😘ممنونم از پستهای زیبات .ووقتی که گذاشتی مائده جونم 

برای حاجات ونیت دل این عزیزان🌹 @parzhak     @afsooonnn     @dryblu ...

سلام

سپاسگزارم 😍🌸

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                    (  اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)