2777
2789
عنوان

بدویین بیاین...

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 54 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فداتشم عزیزم 

خدانکنه آبجی🌹. الهی دلت شاد وآروم حاجاتت روا 🤲

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

ممنونم عزیزم  سلامت باشی انشاالله حاجتت روا❤️

ممنون وهمچنین . رفع گرفتاری تمام گرفتاران انشاالله 

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

برای حاجات ونیت دل این عزیزان🌹 @parzhak     @afsooonnn     @dryblu ...

قربونت برم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
برای @mlita91   فرد مورد نظر بیاد اون چیزی که میخوان رو بده @دختر_12   ازدواج خوب ...

ممنونم گلم برای تو واسی 2تا کوثر میخونم

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
@جان_و_جهانم   حل مشکلات مریم @نگار_خانم2   حاجت دل @دختر_اردیبهشتم   گرفتن ...

ممنونم عزیزم🤍

دوست خوبم لطفا به نیت گرفتن حق و حقوقم بخون برام که زودتر کامل و بی دردسر بهم بدنش🙏🤍

دعام کنید عجیب دعا لازمم💔🙏

برای @mlita91   فرد مورد نظر بیاد اون چیزی که میخوان رو بده @دختر_12   ازدواج خوب ...

خیلی ممنون م ازت*

دم اذان دعات کردم که ب اقای ح برسی وباش ازدواج کنی

@نخودسیاه  

@مخاطب_خاصم_خدا_۲  

@آرزوهام3  

شماها هم دعاکردم انشاءالله ب اون چی میخاین برسین انشاءالله

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"..........

خیلی ممنون م ازت* دم اذان دعات کردم که ب اقای ح برسی وباش ازدواج کنی @نخودسیاه     @ ...

ممنونم تورو خدا دعام کن زندگیم از هم نپاشه الان خونه بابامم تو رو فاطمه زهرا از دوستاتم بخواه دعام کنن😭😭😭😭😭😭😭😭😭

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
ممنونم تورو خدا دعام کن زندگیم از هم نپاشه الان خونه بابامم تو رو فاطمه زهرا از دوستاتم بخواه دعام ک ...

میشه بم بگی چی شده!!

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"..........

برای سلامتی و موفقیت طاها

رزق و روزی عارف

آرامش سودا و خرید خونه ی عالی 

حاجت روح انگیز

سلامتی و طول عمر نوبر 

اجرت با خدا

یه صلوات واسه حضرت مهدی و روح پدرم بفرس الهی دلت شاد شه.

قربونت برم

خدانکنه . نعمت سلامتیتون در فزون باد🤲حاجاتت روا  دلت آروم 🌹