2777
2789
عنوان

انگشت خوردن بچم😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 61 پست
دندونات چیزیشون نشد میگن دندون فک تغییر می‌کنه  روانی شدم بخداااا

دختر منم تا چهار سالگی میخورد روانی شده بودم یه عالم نذر و نیاز کردم تو چهار سالگی بردمش دندانپزشک بهش گفت انگشت نخور دندونت خراب میشه باور کن یهو گذاشت کنار(دختر من عین پیرزن ها عاشق دکتر رفتن بود)

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
ن عامو ، مگه ناخن چقدر رشد داره  ، بگرد دنبال علتهای دیگه

اخه سه سالونیمشه باید رشدش زیاد باشه 

علت چی کم اشتهاییش؟

میترسم ببرم دکتر ازمایش خون بنویسن براش ک تجربه تلخی داریم ازش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دندونات چیزیشون نشد میگن دندون فک تغییر می‌کنه  روانی شدم بخداااا

برای من نه 

راستی من خواهر زادمو وپس داییم اینطوری بودن اونام دندوناشون مشکل نداشت

یکم فرم انگشتامون تغییر کرد

اونم بعدا درست شد

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

آی دوست دارم گریه کنم بخداااااین دندوناش قشنگ فاصله افتاده

اره میدونم درد بزرگیه وقتی همه کار کنی و ترک نکنه 

به دخترم میگم یه بچه ای هست مثل تو انگشتاشو مک میزنه خوشحال شده میگه بگو به مامانش اسمش چیه عکسشو بده من ببینم😑

دختر منم تا چهار سالگی میخورد روانی شده بودم یه عالم نذر و نیاز کردم تو چهار سالگی بردمش دندانپزشک ب ...

😄.    نه این هفت خطه با حرف گول نمیخوره

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
زورش را توضیح بده چطوری

زورش این بود که دیگه واقعا خجالت میکشیدم 

با خواهر زاده م باهم ترک کردیم😂😂

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

برای من نه  راستی من خواهر زادمو وپس داییم اینطوری بودن اونام دندوناشون مشکل نداشت یکم فرم ان ...

راستش من نگران انگشتش نیستم میگم دندونش نیاد جلو

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
اخه چیزی از حرف روانشناس که نمی‌فهمه ۵ سال نیمشه چقدرررررحواسشو پرت کنم مثلاً موقع خواب چیکارش کنم آ ...

نه عزیزم یه روانشناس خوب با یه بچه پنج ساله بلده چطور حرف بزنه یه روانشناس خوب با یه بچه پنج ساله به اندازه یک بچه پنج ساله حرف میزنه نه بیشتر از اون در حین بازی کردن بچه با اسباب بازی هایش باهاش حرف میزنم بهش نزدیک میشه دوست میشه تا ببینه مشکل از چیه و بعد قطعا قطعا به شما هم راهکار میده که چکار کنید با بچه هم با دوست شدن باهاش بهش یاد میده که دیگه انگشت مک نزنه 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
راستش من نگران انگشتش نیستم میگم دندونش نیاد جلو

برای ما که نیومد 

ایشالله برای دختر شماهم نمیاد 

کاش همه مشکلاتشون انگشت خوردن بود 

مثلا شنبه امتحان نوبت اول عربی داره ولی گفته امروز شروع نمی کنم فقط فردا

درب اتاقشم قفل کرده که من و پدرش نتونیم بهش فشار بیاریم 

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
اره میدونم درد بزرگیه وقتی همه کار کنی و ترک نکنه  به دخترم میگم یه بچه ای هست مثل تو انگشتاشو ...

😄😄حیف که الان خوبه وگرنه عکس مکیدن انگشت و میزاشتم ،بایدم خوشحال باشه یکی مثل خودش پیدا شده،،راستی اسمش یاسمن

😄.    نه این هفت خطه با حرف گول نمیخوره

خیلی بد عالم آدم بهم زبون آمده بودن یکی می‌گفت فلفل بزن یکی می‌گفت انگشت داغ کن  یکی می‌گفت شصتش کوچیک میشه یکی می‌گفت فک اش بزرگ میشه فکر کن یعنی مهماندار هواپیما با اون همه افه گفت وای این چرا انگشت میخوره

یعنی آخرش گفتم خدایا اگه این اتفاق عقوبت گناه من اگه من با حرف دلی شکستم خدایا خودت من ببخش از سر بچم بنداز

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی