دختر منم تا چهار سالگی میخورد روانی شده بودم یه عالم نذر و نیاز کردم تو چهار سالگی بردمش دندانپزشک بهش گفت انگشت نخور دندونت خراب میشه باور کن یهو گذاشت کنار(دختر من عین پیرزن ها عاشق دکتر رفتن بود)
همه عمر برندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
اخه چیزی از حرف روانشناس که نمیفهمه ۵ سال نیمشه چقدرررررحواسشو پرت کنم مثلاً موقع خواب چیکارش کنم آ ...
نه عزیزم یه روانشناس خوب با یه بچه پنج ساله بلده چطور حرف بزنه یه روانشناس خوب با یه بچه پنج ساله به اندازه یک بچه پنج ساله حرف میزنه نه بیشتر از اون در حین بازی کردن بچه با اسباب بازی هایش باهاش حرف میزنم بهش نزدیک میشه دوست میشه تا ببینه مشکل از چیه و بعد قطعا قطعا به شما هم راهکار میده که چکار کنید با بچه هم با دوست شدن باهاش بهش یاد میده که دیگه انگشت مک نزنه
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
خیلی بد عالم آدم بهم زبون آمده بودن یکی میگفت فلفل بزن یکی میگفت انگشت داغ کن یکی میگفت شصتش کوچیک میشه یکی میگفت فک اش بزرگ میشه فکر کن یعنی مهماندار هواپیما با اون همه افه گفت وای این چرا انگشت میخوره
یعنی آخرش گفتم خدایا اگه این اتفاق عقوبت گناه من اگه من با حرف دلی شکستم خدایا خودت من ببخش از سر بچم بنداز
همه عمر برندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی