2777
2789
عنوان

انگشت خوردن بچم😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 61 پست
اره تودهنشه همش میک میزنه

دوست من تا کلاس پنجم می‌خورد 

مامانش فلفل میزد فایده نداشت 

بعدش دیگه رفتن تهران نمیدونم کی ترک کرد 😁

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
پسر من 16.5 سالشه  هنوز انگشت میخوره گاهی 😭😭😱😱 همه ی راههایی که رفتی را در کوچکیش رفتم بی ...

واااای 😭دندوناش چی

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر شما انگشت میخوره پسر من به سالی هس ک ناخون میخوره اصلا بلند نمیشه ناخوناش هرکاری هم کردم باز می ...

پسر منم تو مدرسه که نمی تونه انگشت بخوره ناخن میخوره

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی

به نظرم سرگرمش کن با چیزی دیگه که هواسش پرت شه این کارا تو سنین مختلف برخورد متفاوتی باید داشته باشید با بچه مثلا بچه ها تو سن کم با بی توجهی یه رفتار اشتباه رو کنار میزارن اما بچه ده ساله بی توجهی کردن بهش فقط کارو بدتر می‌کنه به نظرم پیش یه روانشناس هم ببر اون کمک کنه بهت البته یه روانشناس خوب پیدا کن که راهنمایی کنه این موضوع رو 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
عزیزم نشانه استرسه شاید  حتما مشاوره بگیرین

چی بگم استرس ازچی ،البته من خودمم استرسیم

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 

دختر منم از روزی که به دنیا اومد دوتا انگشتشو کرد دهنش مکید تا به امروز که ۵ سالشه هر روشی امتحان کردیم ترک نکرده علاوه بر مکیدن انگشت گوشه بالشتشو هم بو میکنه 

انگار مواد میکشه 

همیشه موقع خواب صبح تا شب مک میزنه  

دو تا انگشتش نازک دیده میشه 

هیچ جوره نمیتونم ترکش بدم

خیلی بده الان دیگ پسرم اشتهاش ب غذا صفر شده همش حس میکنم تو شکمش پر ناخون هس

ن عامو ، مگه ناخن چقدر رشد داره  ، بگرد دنبال علتهای دیگه

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
به نظرم سرگرمش کن با چیزی دیگه که هواسش پرت شه این کارا تو سنین مختلف برخورد متفاوتی باید داشته باشی ...

اخه چیزی از حرف روانشناس که نمی‌فهمه ۵ سال نیمشه چقدرررررحواسشو پرت کنم مثلاً موقع خواب چیکارش کنم آخه 

دختر منم از روزی که به دنیا اومد دوتا انگشتشو کرد دهنش مکید تا به امروز که ۵ سالشه هر روشی امتحان کر ...

آی دوست دارم گریه کنم بخداااااین دندوناش قشنگ فاصله افتاده

ی جور استرس یا اضطراب جدایی مثلا 

چمیدونم ..😭