2777
2789
عنوان

انگشت خوردن بچم😭😭😭😭😭😭

913 بازدید | 61 پست

از خدا می‌خوام اونایی که ندارن بهشون بچه سالم بده اوناییم ک دارن حفظ کنه براشون...یه معضل بزرگ شده واسمون دخترم ۶ سالشه انگشت میخوره ازهمون نوزادی شرع کرد .لاک تلخ .فلفل .صبرزرد هرچیبگی امتحان کردیم بیییییی فایده ست دندوناش داره نابود میشه چکار کنم کمکم کنید😔😔نمیدونید چقدر فشار رومه بابت این موضوع

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستکش بدوزین به استین همه لباساش

بعد بااون میشه غذا بخوره یابازی کنه ؟کسی تواطرافت بوده

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
دست ورزی باهاش کار کن  خمیر و اسلایم و شن بازی و گل بازی براش بذار  مهارتهایی ک با دست ا ...

اینم خوبه ولی شبا وبعدظهر ها تا به خواب می‌ره همش انگشت میخوره کارتون میبینه مدام تودهنشه

انگشتشو میک میزنه؟

اره تودهنشه همش میک میزنه

من اونجوری بودم ۱۳،۱۴سالگی به زور ترک کردم🤭

دندونات چیزیشون نشد میگن دندون فک تغییر می‌کنه  روانی شدم بخداااا

پسر من 16.5 سالشه 

هنوز انگشت میخوره گاهی 😭😭😱😱

همه ی راههایی که رفتی را در کوچکیش رفتم بی فایده

فقط موقع خواب میخورد گفتم اگه نخوری هفته بعد دوچرخه ی نو سایز بزرگتر برات میخرم گفت تا فردا میخورم از فردا دیگه نمی خورم 

اما از اون به بعد شب و روز می خورد بدتر شد متاسفانه 

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
چرا نبخدا شه نه

مرسی امتحان میکنم🌹بخدا دعات میکنم