2777
2789

من خودم .دوجفت گوشواره تقریبا سبک با یک پلاک و زنجیر و یک دستبند و یک سکه و یک حلقه و سولیتر روهم ارزش انچنانی نداره خخخ

سکوتم بند نمی آید......

سه تا النگو مونده فقط

بقیشو فروختم لازم داشتم ب پولش

مجردم

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

پوخ هم ندارم.

فقط از طلا  جواهرات عاشق انگشترم.

اونم فروختم☺

آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچیه هیچی خالی خشک تمیییز  ماشینمونو می‌خواستیم عوض کنیم همرو دادمبه شوهرم میگم دگ قفل اکاردئ ...

خب ماشین کرد بنامت ؟؟؟ک تو طلاهات فروختی ؟؟

سکوتم بند نمی آید......
منم ۵ تا داشتم پهن پهن شوهرم فروخت داغش رو دلمه هنو

برا مال دنیا غصه نخور اصلا.دوباره میخری

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

خب ماشین کرد بنامت ؟؟؟ک تو طلاهات فروختی ؟؟

نه زدیم بنام برادرشوهرم که بتونیم ایران‌خودرو ثبت نام کنیم.

برام مهم نیست بنام زدن و نزدن طلاهارم خودش برام خریده دگ جیب من و اون نداره.

تاحالا دفعه سومه سر چیزای مختلف کل طلاهامو‌میدم تازه چون تو خانوادش کسی ازین کارا نمیکنه آنقدر عزیزشدم براش هر سری طلا میدم بیشتر برام میخره

ان شالله بیشتر بشن خودت خریدی ؟یا شوهرت

مرسی عزیزم والا پدرشوهرم گرفته برام همین دوسه ماهه پیش بود که النگوهامو عوض کرد چند روز پیش نیم ستو برام گرفت البته خودمو میبره برا انتخاب میگ کادوعه ب دختر نداشتم

دختری از تبار لر😍