من_ساکن_چشماشم مدیر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 2014 عنوان معنی این حرف شوهرم یعنی چی | مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 21 پست بهم گفت خیلی بد اخلاقی می خواهی بیای خونه من با این اخلاقی نیا یعنی چی نیاکانما عقدیم منظورش بعد ازدواج با این اخلاق نیا ۱۴۰۳/۷/۴ خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹 یادم نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من 🥀 در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه 1402/10/21 | 14:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
من_ساکن_چشماشم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 2014 ببین عزیزم حق با توئه اون دست پیش گرفته اما هیچ چیزی عزیزم ب زور نمیشه ؛وقای به روش آوردی و ا ... من مغزم همین قدر کار نکرد ۱۴۰۳/۷/۴ خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹 یادم نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من 🥀 در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
خاوردخت عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 4814 من جا تو بودم میگفتم نه عزیزم وظیفه ت نیست منم دیگه با تو بیرون نمیام که اذیت نشی خدایی نکرده فکر نکنی چیزی بهت تحمیل شد کمی خودشو جمع جور کنه به شما احترام می گذارم چون خودم محترم هستم
خاوردخت عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 4814 من مغزم همین قدر کار نکرد اشکال نداره تجربه شد عزیزم به شما احترام می گذارم چون خودم محترم هستم
من_ساکن_چشماشم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 2014 ینی چی مگه وظیفه منه ببرمت بیرون 🙄 اخه همین بگو ۱۴۰۳/۷/۴ خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹 یادم نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من 🥀 در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
خاوردخت عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 4814 اخه همین بگو چقدر بد که عشق که واقعا مقدس هست رو اینطور تعبیر میکنه رابطه دو انسان واقعا ارزشمنده به شما احترام می گذارم چون خودم محترم هستم
من_ساکن_چشماشم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 2014 من جا تو بودم میگفتم نه عزیزم وظیفه ت نیست منم دیگه با تو بیرون نمیام که اذیت نشی خدایی نکرده ... الان چیکار کنم بهم گفت که تو مجبورم کردی که ببرمت بیرونمن بهش گفتم آره آخه میدونیمن هیچ وقت فکر نمی کردم چیزی که دلم بخواد بهت بگم بعد همش طنز بزنی که مجبورم کردیمن تو را همدم و رفیق و همه کس میدونم که اومدم چیز های دلم خواسته بهت گفتم ۱۴۰۳/۷/۴ خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹 یادم نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من 🥀 در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه