2821
2789

بله

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کی ریختن واستون بانک سپه هستین؟

بله سپه هستیم 

دیشب ریختن 

واسه شما واریز نشده؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
نه نریختن ما کالابرگ استفاده میکنیم از برنامه شما نگا میکنم هنوز نریختن

کالا برگ رو نمی دونم عزبزم احتمالن دیرتر میدن

کالا برگ رو نمی دونم عزبزم احتمالن دیرتر میدن

نه بابا از ۱۹ میریزن کالا برگ و ولی نمیدونم چرا این دفعه نریختن خدا کنه قط نشه واقعا احتیاج داریم خدا لعنتشون کنه ماهی ی تومن پول میدن اینم این جوری

اینترنت و گرون کردن رئیسی خواست دهن مردم و ببنده به همه ۵ گیگ نت داد 

اینم ار یارانمون الهی روز خوش نبینن

نه بابا از ۱۹ میریزن کالا برگ و ولی نمیدونم چرا این دفعه نریختن خدا کنه قط نشه واقعا احتیاج داریم خد ...

قطع که نمی کنن 

احتمالن اختلال چیزی داره 

ما نت رو نگرفتیم اصلن بلد نبودم بگیرم

قطع که نمی کنن  احتمالن اختلال چیزی داره  ما نت رو نگرفتیم اصلن بلد نبودم بگیرم

چرا برو سایت اینترنتی رایگان

برو درگاه ملی هوشمند شماره تلفن و کد ملی میزنی میزنه بسته اینترنت رایگان اون و میزنی بسته فعال میشه