2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

28سالشه با سنش مشکلی ندارم شغلش باباش گفته میخاد تاکسی تلفن بشه مشکل اینجاش که اکثراتو این شغل خانم زیاد میبینه دوس ندارم خونه هم نداره این موضوع رو مطرح کردیم گفتن اجاره میکنیم

اولا اینکه ردش کن چاقو که بالاسرت نیست بله بدی

دوما اینکه دیگه دوران خونه خریدن به خاطره ها پیوسته الان 90 درصد پسرا خونه ندارن و به احتمال زیاد هم با این شرایطی که جلو میره هیچوقت نخواهند تونست که بخرن. اگه حقوقش خوبه که بتونه اجاره و رهن کنه که خب خوبه

سوما تو هرشغلی افراد با خانوم یا اقا سرروکار دارن به جز معلمی . اگه تفکرت اینه کلا ازدواج نکن چون باید شوهرت رو غل و زنجیر کنی تو خونه که چشمش به هیچ زنی نیفته

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

اولا اینکه ردش کن چاقو که بالاسرت نیست بله بدی دوما اینکه دیگه دوران خونه خریدن به خاطره ها پیوسته ...

بله شما درست میگید

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
اولا اینکه ردش کن چاقو که بالاسرت نیست بله بدی دوما اینکه دیگه دوران خونه خریدن به خاطره ها پیوسته ...

حرف درست

ولی دوسش دارم تقریبا یه ماه هم هست مامان و باباش میان و میرن خودشم دوبار اومده 

خودم اول بدم نمیومد ولی بابام مخالف بود الان نمدونم چیشده مامان و بابام موافقت کردن صب هم به مامانم گفتم اگه خونه نخرن چی گف میری تو اجاره کیف میکنی بعد بحثمون شد دعوام کرد 

این وسط یه چیز دیگه هم هست اینکه مامانم از شوهر دختر داییم درموذد اونا پرسید چون فامیل هستن فک کنم گف پسره قبلا یکیو دوس داشته ولی ندادن یجورایی روانیه 

بابام نمیدونه اینو ولی یه هفته تو بودم بودم فک میکنم باباو مامانم مخان بدن زرم بعد دیگه بعدشپ گردن نگیرن ولم کنن🖤