2777
2789
عنوان

شانس

| مشاهده متن کامل بحث + 2077 بازدید | 387 پست
خدا قوت میگم از ۷۳۵کیلومتر دورتر ب شمااااا💐خسته نباشی ...ریز ریز انجام بدی فشارم نیار ب خودت بقول پ ...

ممنون .زنده باشی .دیگه تقریبا اخراشه .مونده ریزه کاریا .از کجا حساب کردی شد ۷۳۵؟ ما همیشه میگیم ۸۰۰ 😄.نوش جان بهترین غذا بوده فقط باید تایمش بیشتر میذاشتین یکمم ادویه .همین خوبه دیدش مثبته به همه چی 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

آموزش زبان کوردی😂🙁گمال ب زبون کوردی ینی سگ نرر خب...ولی ی فحش حساب میشه میتونی ب همه بگی ...مثلا ت ...

من که گفتم ولش کن فحش نده .هرچی بود تموم شد رفت .خداروشکر جابجا شدیم  چیزی هم حق و ناحق باشه خدا خودش میبینه.دیروز شوهرم رفته بود سمت ساختمون قبلی کار داشت .گفت زن همسایه .رو دیدم ی لحظه اخممم کرده رد شده .گفتم عیب نداره بذار اخم کنه .اونا تازه طلبکارم هستن چون شوهرم جوابشونو داده بود

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ممنون .زنده باشی .دیگه تقریبا اخراشه .مونده ریزه کاریا .از کجا حساب کردی شد ۷۳۵؟ ما همیشه میگیم ۸۰۰ ...

ایشالا بسلامتی بقیه م میچینی تموم میشه دیگ یکم سختی داره ولی تموم میشع...

شمل دیگ رندش کردین😁

اخه بعدش ی اتفاقی افتاد ک متنعرم ازش غذای نپخته دیگ ی کاری با ادم میکنه ک من متنفرم ازش تف بروش بیاد اون کچل عدسی سر

پرورده کوردم ایلام خاکمه۹۸...

من که گفتم ولش کن فحش نده .هرچی بود تموم شد رفت .خداروشکر جابجا شدیم چیزی هم حق و ناحق باشه خدا خود ...

ای بابا اخم چرااا دیگ ..پولم ک بردن البته مول زور ...

ولشون کن بمیرن بااین حروم خورباشون

ایشالا بسلامتی بقیه م میچینی تموم میشه دیگ یکم سختی داره ولی تموم میشع...شمل دیگ رندش کردین😁اخه بعد ...

ممنون .این دو روزم خونه نبودیم باز ریزه کاریا  موند.اون غذا خوب نشده قرار نیست دیگه هرچی پخته بشه اونجوری باشه .کچل چشم عدسی 😄هنوز هنگم بخدا چجوری این پولا رو میبرن چجوری میخورن

ای بابا اخم چرااا دیگ ..پولم ک بردن البته مول زور ...ولشون کن بمیرن بااین حروم خورباشون

چه میدونم .چون همیشه طلبکارن .چون شوهرم جواب بد دهنیشونو داد زور داره بهشون .خدا خودش دیگه میدونه حق با کی .ایشالله هرچی هستیم فقط حرومخور نباشیم

ممنون .این دو روزم خونه نبودیم باز ریزه کاریا موند.اون غذا خوب نشده قرار نیست دیگه هرچی پخته بشه او ...

رفتین تعطیلات قبل مدرسه😅

دیگ از فردا بچه ها میرن مدرسه ی تاییمی خونه نیستن بهتر میشه!کار کرد ولی خب باز باید بری بیاریش از مدرسه بخدا حوصله میخاد🤦🏽‍♂️

کم کم شرو کنی تجوم میشه!دیگههههه....

تو عمرم اینقدر فحش ندادم ب اون کچل بخدا گوشیمم هنگ میکنه!ب اون فحش میدم😅😅😅

چه میدونم .چون همیشه طلبکارن .چون شوهرم جواب بد دهنیشونو داد زور داره بهشون .خدا خودش دیگه میدونه حق ...

ایشالاااا!ماها بخدا حلالم واسمون نمیاد چ برسه حروم استغفرلله اصلااااا....

صلبات بِفرِس واسه خودمون😅😅😅😅

کاری ندارمااا خونه تو میچینی یا ن ولی ما منتظریم ببینم چحوریه خونه از چشم انتطاری بدم میاد🥴🤦🏽‍♂️

رفتین تعطیلات قبل مدرسه😅دیگ از فردا بچه ها میرن مدرسه ی تاییمی خونه نیستن بهتر میشه!کار کرد ولی خب ...

نه فامیل شوهرم تصادف کردن رفتیم کرج .اره مدرسه شروع شده دو روزه اندازه ۲ سال اینقد سخت بود .شیفت صبح خیلی بده .کترام خداروشکر تموم شد .دستت درد نکنه حقشه.دیروز مستاجری ک چن سال پیش رفت رو دیدم .گفت این از خدا بی خبر همین کارشه با همه هیمنجوری بوده .گفتم ما ک مستاجر نبودیم بازم پول مفتشو کشید برد

رفتین تعطیلات قبل مدرسه😅دیگ از فردا بچه ها میرن مدرسه ی تاییمی خونه نیستن بهتر میشه!کار کرد ولی خب ...

برا عکس میترسم واقعیت .هروقت بوس نامحسوس از گوشه زاویه بدم ووسریع حذف کنم

نه فامیل شوهرم تصادف کردن رفتیم کرج .اره مدرسه شروع شده دو روزه اندازه ۲ سال اینقد سخت بود .شیفت صبح ...

بلا دوره ایشالا سالمن چیزیشون ک نشده!!!!

خاهرم از ساعت۶پا میشه اینقدر ذوق داره🤪🤦🏽‍♂️

بسلامای!پس تموم شده خسته نباشیییی 💐

اها مس کلا همین کلرشه پول حروم خوری ولش کن کچل عدسی سرو

برا عکس میترسم واقعیت .هروقت بوس نامحسوس از گوشه زاویه بدم ووسریع حذف کنم

اها باشه ببین!کی میتونی آنلاین بشی ساعتشو بگووو تا بیلم ببینم بعدش بتونی حذفش کنی

ممنون .زنده باشی .دیگه تقریبا اخراشه .مونده ریزه کاریا .از کجا حساب کردی شد ۷۳۵؟ ما همیشه میگیم ۸۰۰ ...

سلام بیا داخل اون یکی تاپیکم اینجا شلوع شده

سلام بیا داخل اون یکی تاپیکم اینجا شلوع شده

سلام کدوم من نمیدونم .عکسارم چنتا نامحسوس گرفتم 😅کجا بفرستم؟ شلوغ چی شده؟ 

سلام کدوم من نمیدونم .عکسارم چنتا نامحسوس گرفتم 😅کجا بفرستم؟ شلوغ چی شده؟

سلام خوبی ...

بزن روی کاربری این صاحب تامیک بعد ی تاپیک دیگ داره اونجا خلوته بفرست