2777
2789
عنوان

شانس

| مشاهده متن کامل بحث + 2077 بازدید | 387 پست
حلواشم خوردن نداره پول حروم قاطیشه .نه بابا این گردن تبری حالا حالاها زندس .دیکه نمیخوام واقعا حتی ب ...

فحش های من گودزیلام از پا در میاره هاااا😂اینکه ی پیرمرد کچله..

حلواش خوردن داره ی چایم روش حال میده چون میبینه دیک دستش کوتاس زورش میاد

پرورده کوردم ایلام خاکمه۹۸...

دستت درد نکنه 😂😂😂 امیدوارم نه حالا فقط ایشون .هرجای دنیا هرکسی به هر دلیلی حقی رو ناحق میکنه .خدا ...

قرباند دیگ این گمال رو دادی دست من بیخیال دیگ درستش میکنم😅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هروقتی تونستی بفرست شاید سایت خراب شده الان ولی تا شب بفرستی ها منتظرم😂ایشالا تنشون سالم باشه سن با ...

باشه فعلا خونه نیستم این چن روز خسته شدم اومدم خونه مامانم .ممنون اره دیگه من خودم از کی کمردرد دارم مادرا ک دیگه کلی کارو زحمت .اره دیگه بچه هام ک دنبال بازی هی بیشتر میریزن.نه شوهرم هست ولی شب وسایل سنگینارو خودش چید .تخت و کمد و یخچال....فعلا تعطیل کردم .نه دیکه اون گمال باید از ذهنم بندازم بیرون همش انرژی منفیه 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

فحش های من گودزیلام از پا در میاره هاااا😂اینکه ی پیرمرد کچله..حلواش خوردن داره ی چایم روش حال میده ...

نه واقعا ب مرگش راضی نیستم باز بخدا .فقط از خدا خواستم نشونش بده این پول الکی بردن تاوان داره و نشونش بده جوری ک بفهمه این بخاطر ناحقی بود ک کرده.

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

قرباند دیگ این گمال رو دادی دست من بیخیال دیگ درستش میکنم😅

😂😂😂😂😂من قبلا نمیدونستم یعنی چی .شوهرم گفت خیلی از کسی بدمون بیاد میگیم .هنوزمم نفهمیدم فرقش با سگ چیه

باشه فعلا خونه نیستم این چن روز خسته شدم اومدم خونه مامانم .ممنون اره دیگه من خودم از کی کمردرد دارم ...

میددنم واقعا خسته!کنندس ولی خب بعدش کیف میده راحت چیدی انگاری ی خونه تکونی توپ انجام دادی😅

بقیه م دیگ خورد خورد میجینی با حوصله ولی کاش یکی بود کمکت میکرد من بودم تسلیم میشدم

نه واقعا ب مرگش راضی نیستم باز بخدا .فقط از خدا خواستم نشونش بده این پول الکی بردن تاوان داره و نشون ...

بخدا بعضیا حروم واسشون عین گل میچسبه ب بدنشون همینه!ک حردم خورا!ب جایی رسیدن

😂😂😂😂😂من قبلا نمیدونستم یعنی چی .شوهرم گفت خیلی از کسی بدمون بیاد میگیم .هنوزمم نفهمیدم فرقش با ...

دیگ حالا بدون 😂گمال!ب!سگ نر میگن😅😅😅😅

ولی عجب گمال کچلی هست😂

میددنم واقعا خسته!کنندس ولی خب بعدش کیف میده راحت چیدی انگاری ی خونه تکونی توپ انجام دادی😅بقیه م دی ...

دیگه اره تمیزکاری اساسی هم شد تسلیم شدن نداره دیگه ریز ریز هی انجام دادم

بخدا بعضیا حروم واسشون عین گل میچسبه ب بدنشون همینه!ک حردم خورا!ب جایی رسیدن

نمیدونم واقعا وقتی ترسی نداره از اینکار  وحق خودش میدونه حتما بهش میسازه 

دیگ حالا بدون 😂گمال!ب!سگ نر میگن😅😅😅😅ولی عجب گمال کچلی هست😂

اه چ فرقی داره؟سگه اینم .خوب اگه مال نر هست من دیدم  ب خیلی کسای دیگه گفتن غیرمرد🤔اره کچل حق به جانب.

دیگه اره تمیزکاری اساسی هم شد تسلیم شدن نداره دیگه ریز ریز هی انجام دادم

خدا قوت میگم از ۷۳۵کیلومتر دورتر ب شمااااا💐

خسته نباشی ...ریز ریز انجام بدی فشارم نیار ب خودت 

بقول پسر عموم خاستیم آجر رو ببریم بالای سقف خونه گفت بابا یواش فشار نیار بخودت هرچقدرم زیاد باشه تا قبل عید اینو میبریم بالا😂😂😂

یبار آبگوشت درست کرد ینی قرار شد نن درست کنم بلد نبودم خونه محردی داشتیم برگشت از سرکار من زیر پتو بودم بعد ی قابلمه نصفش آب ریخت ی بسته گوشت انداخت داخلش نمک زد پیاز همین بخدا بعد ۲۰دیقه گفت شام حاضره🙁🙁

خلاصه آبش رو خوردیم مزه آب خالی میداد😂😂😂گوشتشم نپخته!بود با چاقو خورد میکردیم میخوردیم اونم هر چی میحویدیم بی فایده بود قورت دادیم اخرشم کفت عجب آبگوشتی بود درسته ک نپخته بود ولی خوشمزه بود😂😂🙁🙁

اه چ فرقی داره؟سگه اینم .خوب اگه مال نر هست من دیدم ب خیلی کسای دیگه گفتن غیرمرد🤔اره کچل حق به جان ...

آموزش زبان کوردی😂🙁

گمال ب زبون کوردی ینی سگ نرر خب...

ولی ی فحش حساب میشه میتونی ب همه بگی ...

مثلا تو زبان فارسی میگن سگ عوضی زن و مرد م نداره فحش دیگ

حالا اینم همونه مثلا میتونی ب ی بچه بگی ک خیلی شیطونه و بی ادب هرچند ک بچه ها خوشگلن و ناز فقط باید ب اون گمال باوگ بگی گمال کچل پنیری سر