2777
2789
عنوان

شانس

| مشاهده متن کامل بحث + 2077 بازدید | 387 پست
ممنون سلیقه خودم بود دیگ اگ خوبه یا ید نمیدونم ولی خودم دوسش دارم😅اره منم ی طرح دارم ترنووال ک عکسش ...

قشنگه سلیقتون عالیه .برا ترمو خودت وسایلشو بگیر ۲ تمن میشه. ندی برات نصب کنن هزینش چن برابر میشه .ما ترمو و چسب و کاغذ مابینشو گرفتیم .بچه آبجیم نصب میکنه 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

قشنگه سلیقتون عالیه .برا ترمو خودت وسایلشو بگیر ۲ تمن میشه. ندی برات نصب کنن هزینش چن برابر میشه .ما ...

شیرینی خاستی یخداااا جدی میگی جان من

ب یکی زنگ زدم گفت طرح شما۱۵تمن میشههه

ولی ۲تمن نمیشه اا بیشتر میشا من گفتم ۲نیم عرص باشه ۲ارتفاع

مال شما چقدره اتدازش

بخدا اینحوری باشه تودم میخرم نصبشم آسونه

پرورده کوردم ایلام خاکمه۹۸...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوبه پس میدونی پس چرا اعتقاد نداری 🙄😂تاوی !!!نشندیم مال شما پولدارس این نوع چوبا😅اها پس کلهری اره ...

نمیدونم چون خودم هیچوقت چشمم دنبال مال کسی نیست بخدا کسی داره ذوق میکنم میگم زحمتشو کشیده خدا بیشترش کنه ایشالله ب مادهم بده.اره چو تاوی 😅ن بابا پولدار کجا بود ماهم مث همه معمولی با کلی سختی داریم سر میکنیم

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

نمیدونم چون خودم هیچوقت چشمم دنبال مال کسی نیست بخدا کسی داره ذوق میکنم میگم زحمتشو کشیده خدا بیشترش ...

ای جااانم منم نیست چشمم دنبال خوشبتتی کسی😂هر کی نون بازوشو میتوره دیگ....

تاوی مال مولداراس 😂شوخی میکنم ایشالا همیشه وضعتون خوب باشه و جیبتون پر مول

شیرینی خاستی یخداااا جدی میگی جان منب یکی زنگ زدم گفت طرح شما۱۵تمن میشهههولی ۲تمن نمیشه اا بیشتر میش ...

شما میز هم میزنی؟ ما بدون میز دو طرف ترمو طرح چوب دونه ای نزدیک ۷۰۰ .ماربل یا کاغذ دیواری مخصوص خودشو داره از ۵۰۰ داره ب بالا اره فک کنم ۳ بشه.با میخ و چسب میزنی .ما ۲و۸۰ بلندی .عرضشونم هر ترمو ۵۰ سانته نیم متری .دیگه بستگی بخودت داره چنتا بزنی.یکی اینور یکی اونور خوبه بنظرم یا یکطرف بخوای بزنی ۲ تا باهم میشن ۱ متر

شما میز هم میزنی؟ ما بدون میز دو طرف ترمو طرح چوب دونه ای نزدیک ۷۰۰ .ماربل یا کاغذ دیواری مخصوص خودش ...

اره خیلی دوست دارم عکس یکی رو فرستادم اون طرح رو میخام میز باشه قشنگ تره بنظرم 

یخدا عتمنم بشه باز خوبه ط ف گفت ۱۵تمن قیل عید تازه کاشکی شما اول بزنی ببینم بعد من بزنم 

نمیدونم وسایل شو بخرمم چی میخادو اینا

این عکس یکم واضح تره فک کنم

اره قشنگه ما. همین طرحو تقریبا.با همون دکور اما جای لباسشویی واسه یخچالا میشه.بغلشم لباسشویی روبروشم گاز و هود مابینش ظرفشویی و سینک

ای جااانم منم نیست چشمم دنبال خوشبتتی کسی😂هر کی نون بازوشو میتوره دیگ....تاوی مال مولداراس 😂شوخی م ...

آفرین درستش همینه .نمیدونستم با تاوی پولداریم 😅ایشالله خدا دست همه رو بگیره .وضع گرونی خیلی افتضاحه 

اره خیلی دوست دارم عکس یکی رو فرستادم اون طرح رو میخام میز باشه قشنگ تره بنظرم یخدا عتمنم بشه باز خو ...

اون عکسو فرستادم ما همینه ساده .میز تلویزیون هم سفیده

آفرین درستش همینه .نمیدونستم با تاوی پولداریم 😅ایشالله خدا دست همه رو بگیره .وضع گرونی خیلی افتضاحه

ایشالا با تاوی و خونه جدددید وضلتون جوری باتر بشه امش بگی تاوی ممنونیتم😂

اره قشنگه ما. همین طرحو تقریبا.با همون دکور اما جای لباسشویی واسه یخچالا میشه.بغلشم لباسشویی روبروشم ...

ن من یخچال روبروی سینک و لباس شوییی