2777
2789
عنوان

شانس

| مشاهده متن کامل بحث + 2077 بازدید | 387 پست
سلام😅 شما خوبین ممنون خداروشکر .چجوریم؟😢مرسی خوبی از خودتونه .شمام مشخصه با درایت و تمرکزه حرفاو و ...

خوبم ممنون 😁🙏همونجوری هستین ک ی خانم باید باشه واسه امسرش واسه زندگی از طرز حرف زدنتون فهمیدم اینووو...ممنون لطف دارین شما ...والا ۱۱تمن بخدا دیوانگی تو این وضعیت نکنینااااا ام دی اف بزنن نصف اینه فقط استادش باید قشنگ درربیاره ببین جقدررخوشگل میشه بعضی وقتا سادترین ترین چیزا شیک ترین میشننن...والا اود من ۳۸۰۰بود دو موتوره توکار سرای ایرانی فقط تبلیغ بخدااا اینجا میتونستی نصفشو بدی کل وسیلا هایی ک خریدین بعدش ماهیانه مثل ۱ یا ۲تمن میدادی اینجوری بهترریوددد 

پرورده کوردم ایلام خاکمه۹۸...

ماشالله 👏👏👏زیباست مبارکتون باشه ان شاءالله بهترین زندگیو رو تو خونه ی زیباتون تشکیل بدین .برا ماه ...

مممنون ایشالا خونه قشگ خودتون 🙏💐

والا نقره ای زدم چون شال های پرده ک انداختم دوطرفش طوسی گفتم بهم بخورن 

هیچی از خدارنمیخام جز ی دختر پاک خوش بحال اونی ک ی دختر پاک و فهمیده تو زندگیشه فهمیده و بساز بودن کافی نیست زن باید بلد باشه چحوری رفتار کنه شوهرش اروم بشه 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چقدر شبیه من همسرت والا من خاهرام بخدا خیلی خوبن خیلی خیلس ولی ی زمانی زن گرفتم چیزی بهش بگن چ حق با ...

ای کافررر خواهراتو چرا میترسونی از خودت؟😀😢میدونی یه خواهر چقد داداششو دوس داره اونم شما یکی هستی؟ایشالله ک اونجوری نیست یه خانوم مهربون با کمالات قسمتتون میشه و با آبجیات دوست و صمیمی میشه و بحثی پیش نمیاد.بنظر منم بعنوان یه زن موظفم از شوهرم کنار پدر یا برادر بحثی باشه جانبداری کنم.چون من با شوهرم زیر یه سقفم .شوهرم بهم نزدیکتره شریک زندگیمه .با شوهرم دوست وورفیقم و یک نفریم .احترام اونام واجبه اما شریک زندگی مهم تره.

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

من اعتقاد ندارم آنچنان. میگم اون خدایی ک داده خودشم نگه میداره .ولی دروغ چرا چیزی میشه یکمی میترسم ‌ ...

داشته باااشن هیچ وقت رازتو ب کسی نگوووو هیچ وقت

خدا گفتا از پس همه چی برمیام از مس چشم شور زخم ن بعضیا چشاشون خطلی شوره خیلی...

همونه فقط شاید اونا ی جیزی دیگ تلفظش کنن اخه لهجه ایلامی با ما فرق داره بخاطر همینه

مثلا ایلامیا میگن..یمه ..خوازم..دیارمه...😂😂شوهرت یمه یمه نمیکنه😂 یمه زبون ایلامی میشه الان ولی ما میکم انان

ای کافررر خواهراتو چرا میترسونی از خودت؟😀😢میدونی یه خواهر چقد داداششو دوس داره اونم شما یکی هستی؟ا ...

الان ای کافرر کوروی بود گفتی😂😂😂لهجه تو تصور کزدم موقع گفتنششش😂قیافم جدیا دست خودم نیست نگاشون میکنم الفرارررررررر😂

میدونم بخدا ولی خب خودتون ج خودتونو دادین زنمه شریک زندگیمه فرق داره خاهرری روزی شوهر میکنه میره سراغ زندگیش هرچندرک خاهرام بخدا از خودمم خوبو پاک ترن...تو زندگی ی بدی ک دارم شانس ندارم صف نذریم میرم تموم میشه بخدا 

خوبم ممنون 😁🙏همونجوری هستین ک ی خانم باید باشه واسه امسرش واسه زندگی از طرز حرف زدنتون فهمیدم اینو ...

ممنون از لطفتون .ان شاءالله بهترین خانوم قسمت شما میشه .دیگه نمیشه ک کابینت نزنیم بمونیم ک گرونتر میشه .قیمت همینه ما چقد از اینور و اونور قیمت گرفتیم حالا این خودش مهندس معمار وطراحی داخلیه با شوهرم دوسته گفته پاینتر قیمتو میدم و دستمزد خودمم نمیخوام فقط کارگر نصاب دستمزدشو بده.ن سرای ایرانی اتفاقا قیمتاش خوبه.سریع میزدم تو نت همون قیمتا بود نقدش، دیگه نقد بیاری کمتر قسطی ۱۰ ماهه و۱۵ ماهه میزنه بستگی بخودت داره کدومو انتخاب کنی و قیمت قسطی ب نسبت اون تنظیم میشه.جنس داغونم داشت ما دیگه گفتیم یکدفعه خوب باشه فردا روزی باز نریم تو تعویض و هزینه مجدد.الان ما شدن ۳۶ تمن ماهی ۲ و خرده 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

ممنون از لطفتون .ان شاءالله بهترین خانوم قسمت شما میشه .دیگه نمیشه ک کابینت نزنیم بمونیم ک گرونتر می ...

خااش میکنم 💐شانس ندارم ولی جون شما گفتین چشم پناه بر خدا😂

نمیگم نزنین میگم جنس ارزون تررر ام دی اف الان فک کنم ۶نیم باشه ارزونم نیستتتاااا حالا عکسارورمیدا نمیکمم از نزدیک گرفتم بفرستم خیلی خوبه...

۳قلم جنس ۳۶تمن خدا بددد ما برررسه ک مجردینن بخدااا ول ی باز خداروشکر خریدین قرص و قوله تموم میشه ی روزی نترسیااا😂

مممنون ایشالا خونه قشگ خودتون 🙏💐والا نقره ای زدم چون شال های پرده ک انداختم دوطرفش طوسی گفتم بهم ب ...

قشنگه خوب انتخاب زدی.ممنون ایشالله .ما دیگه سفیدو کنارشم طرح چوب گفتیم، چون برا تی وی هم میخوایم ترمووال و ماربل شیت بزنیم اونم طرح چوب و ماربل سفیدطلایی.ان شاءالله قسمتتون میشه.بله شوهرم منم میگه زن خوب باشه وواخلاق دار شوهرم خوب میشه.ما خانوما نمیدونم چرا باید مسئول اروم کردن همسر باشیم؟ 😅خوب اروم باشین خودتون دیگه

قشنگه خوب انتخاب زدی.ممنون ایشالله .ما دیگه سفیدو کنارشم طرح چوب گفتیم، چون برا تی وی هم میخوایم ترم ...

ممنون سلیقه خودم بود دیگ اگ خوبه یا ید نمیدونم ولی خودم دوسش دارم😅

اره منم ی طرح دارم ترنووال ک عکسشو دارم  میخام بزنمششش طلایی قشنگه...

اخ زن بداخلاق کی دوست داره حتی تم جنس خودش باااش اوکی میشه ن بخدااا...

دیگ خدا چیزیه ک تو ذات خانما گذاشت ظرافت ظریف بودن روخیه لطیف و.....

زن فهمیده و توش اخلاق باشه شوارش واسش میمیره 

ی جااایی بایدسکوت کرد ی جااایی باید گذشت ی جاهایی باید وایساد و ی جااایی باید بری داخل اتاق درو قفل کنی هرچی داد بداد کرد گوش ندی هندزفری رو بذاری بخابی دعوام هست 

داشته باااشن هیچ وقت رازتو ب کسی نگوووو هیچ وقتخدا گفتا از پس همه چی برمیام از مس چشم شور زخم ن بعضی ...

اره شنیدم میگه از قدرت حتی خدا هم خارجه .زنگ زدم شوهرم پرسیدم گفت چوب تاوی 😀ولا دقت نکردم لهجشون ولی اینا مث مامانشون حرف میزنن کلهری فک کنم مامانش مال اسلام آباده .

اره شنیدم میگه از قدرت حتی خدا هم خارجه .زنگ زدم شوهرم پرسیدم گفت چوب تاوی 😀ولا دقت نکردم لهجشون ول ...

خوبه پس میدونی پس چرا اعتقاد نداری 🙄😂

تاوی !!!نشندیم مال شما پولدارس این نوع چوبا😅

اها پس کلهری اره منم کلهریم زبونمون با خود ایلام فرق داره 

خااش میکنم 💐شانس ندارم ولی جون شما گفتین چشم پناه بر خدا😂نمیگم نزنین میگم جنس ارزون تررر ام دی اف ...

امیدت بخدا باشه هرچی ک فک کنی همون میشه .منم فکرشو نمیکردم هیچوقت خونه رو بخریم ولی خواستیم و خدا کمک کرد شد . ارزونترم اره از ۵ و نیم هم بود .ولی این چیزی نیس ک بگی بعدا عوض میکنم چیزی هستش یکبار و تموم .خدا ب داد همه برسه ولا مجرد و متاهل نداره .الان ببین ب قول شما ۳ قلم جنس چقد شد.ما با دوتا بچه مدرسه ای و خرجشون وواین قسطا چی بشه .مجردام خدا ب دادشون برسه .نه توکل بخدا دل خوش باشه و تن سالم ،صاحب قرض خداس تموم میشن ایشالله 

امیدت بخدا باشه هرچی ک فک کنی همون میشه .منم فکرشو نمیکردم هیچوقت خونه رو بخریم ولی خواستیم و خدا کم ...

شما زرنگین پشت ی مرد موفق ی خانم موفقه دییقا همینه ..خیلی جاها درک کردین نخوردین نموشیدین کی اینکارو میکنه هیشکی بخدااا ولی شما انجام دادین نتیجشم شد خونه ای ک خریدین 

تو امه زندگیا قرض هست مشکل هست بحث هست ولی تموم میشه زودکذره اینااا