2777
2789
عنوان

شانس

| مشاهده متن کامل بحث + 2077 بازدید | 387 پست
از قدیم گفتن حسود همیشه نیاسود ....اینایی ک چشم ب مال بقیه دارن اخرشون هیچههه فقط باید ممنون باشی از ...

ولا چی بگم .شوهرم میگه، اینجوریام نیس حسود چیه؟ .میگم من ک تو دل کسی نیستم. آدم طرز رفتار طرفو میبنه و برداشت میکنه.نه بابا ما رقابتی نداریم خدایی سرمون تو کار و زندگی خودمونه ایشالله خدا ب همه بده هرکسی هرچیزیو ک نیت داره.

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

بزرگه فقط ازدواج کرده...اها اونکه بله گفتم شاید ازدواج کردن زنش جلوشو میگیره😅

خوشبخت باشن .اره بعضیام هستن زنشون نمیذاره بدون دلیل. شوهرو میبندن بخودشون😃 .من خودم کسی بی احترامی کنه بهم شوهرمم باید بخاطر من و زندگیمون دورشو خط بکشه یا برعکس.ولی خدایی نشده بگم با کسی قطع رابطه کن یا بخوام حرفی بزنم نظرشو راجع ب کسی عوض کنم.ولی جایی ک لازمه و بی احترامی باشه چاره ای نیس.

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دیگه توکل بخدا ایشالله ک ما خفه نمیشیم😀خیلی سخت شد نهایتا خودمم میرم سرکار.بچه ها دیگه دوتاشون مدرس ...

دور از جووون ایشالاا ک همیشه دلتون شاد باشهه..کار زیاده الان اگ بتونی بری خوبه والا هرچند ک من مخالفممم کلا😅ای جانم مبارک باااشهه ...ن بابا بیین اسمتم یادم رفت اینا واسه خودشون میگم همشون چوبه اب بزنه بهشون خراب میشن هر جوبی ک باشن گول نخوررر همون ام دی اف سفید نقره ای بزن بیین چقدررخوشگله من زدم خاستی عکس میدم بهت اصلا با هایگلاس مو نمیزنه...مبارک باااشه ایشالا ب سلامتی استفاده کنی سینگ گرانتی جدر شده الان من ۵نیم خریدم گاز صفحه ایم شیشه ای خریدم ۶نیم 

پرورده کوردم ایلام خاکمه۹۸...

ولا چی بگم .شوهرم میگه، اینجوریام نیس حسود چیه؟ .میگم من ک تو دل کسی نیستم. آدم طرز رفتار طرفو میبنه ...

شوهررت نمیخاد قبول کنه ک فامیل حسود یا اینایی ک دوست ندارن پیشرفت کنن دو قبول کنه 

ولی هستتت متاسفانه من دیدم دیگ ینی اونقدر ک فامیل با فامیل رقابت داره عریبه نداره

دور از جووون ایشالاا ک همیشه دلتون شاد باشهه..کار زیاده الان اگ بتونی بری خوبه والا هرچند ک من مخالف ...

چ تفاهمی منم الان اومدم 😀ممنون. ولا شوهرمم مخالف صدرصد سرکار رفتنه. میگه بچه ها واجبترن خودم درستش میکنم. پسردایی شوهرم کابینت کاره گفته پاک چوب بهترین نوعشه .عکسشو بده کابینتو .ما گاز شیشه ای چون یه بار مال داداشم ترکیده میترسم .استیل گرفتیم بیمکث نقد ۱۲ قسطی ۱۴ .هود توکار ۱۰ .سینکم نقد ۹و۶۰۰ قسطی شد ۱۰۶۰۰.

خوشبخت باشن .اره بعضیام هستن زنشون نمیذاره بدون دلیل. شوهرو میبندن بخودشون😃 .من خودم کسی بی احترامی ...

مننون 💐بیین کلا وظیفه زن اینکه هر چیزی رو ب شوهرش نگه ک ارامشش رو بهم بزنه ولی ی مواقعی ک نمیتونه ج بده خودش باید ب شوهرش بگه ..مرد خستس مثلا از سرکار میاد بگی من با حاری دعوام شده اون اینو گفت من اینو گفتم بشدت عصبی میشه و حالش گ فته میشه از ی سری چیزا باید پرهیز کنی چیزایی ک مهم نیستن دلیل نمیشه بگی تو خونه و ارامشوتونو بهم بریزین ...من زن داشته باشم خاهرام یا خاهرزاده اام بیان بگین زنت بدرفتاری کرده الله اکبررر😅اصلا جرات نداره همینجوری قیافم جدیه چ برسه اینکه عصبی بشممم

شوهررت نمیخاد قبول کنه ک فامیل حسود یا اینایی ک دوست ندارن پیشرفت کنن دو قبول کنه ولی هستتت متاسفانه ...

صدرصد حق با شماست .ما خونه ایلامو گرفتیم چن نفر از فامیلا پیش مادرشوهرم گفته بودن از کجا میارن اینا؟ گنج پیدا کردن .مادرشوهرمم رفته بود ازین مهره آبیا و نمیدونم چوب چی زده بود در خونه تا چشم نخوریم😅😅😅

چ تفاهمی منم الان اومدم 😀ممنون. ولا شوهرمم مخالف صدرصد سرکار رفتنه. میگه بچه ها واجبترن خودم درستش ...

عه سلام اوندین خوبین بچه ها خوبن چخبررر

کاش من مثل شما بودم خوبمااا ولی شما یجوری حرف میزنین ک ی زن باید اینحو ی اخلاق و رفتارش درست باشه

چوب چوبه بابا الان متری ۹تمن از کوجا بیاری وگرنه منم میدونم بهترین خونه ۵۰ملیارده چشم بیینم الان میشه عکس بدم 

من ب کابینت سازه گفتم چقدر شبیه هایگلاس گفت فقط کابینت کار متوجه میشه ک ام دی افه یا هایگلاس گفتم عه پس نیگم هایگلاسه😅

منم مخالفممم ولی کمکش کن یجوری غرور داره مثل من قشنگ حس میکنم ی دست صدا نداره الان تو این وضعیتتت

هودرتوکار ۱۰تمن چخبرا من خریدم ۳۸۰۰مگ مدلش چیه خداا چرا گرون خریدین اخه 

من شیشه ای گاز مارک اینالیا اصل خیلی خوشگله انتخاب تودمه😅

مننون 💐بیین کلا وظیفه زن اینکه هر چیزی رو ب شوهرش نگه ک ارامشش رو بهم بزنه ولی ی مواقعی ک نمیتونه ج ...

اصلا اینجوریم نیست هرچیزیو ادم بخواد بگه .و به مساله بزرگی تبدیل کنه ک اون زندگی نمیشه .گذشت احترام لازمه آرامش زندگیه .خداروشکر ما ک دعوایی نداریم با کسی 🤭بالاخره هرکسی باید شعور زندگی مشترکو داشته باشه ک تشکیلش میده .ولی ی جاهایی هست اصلا نیاز نیست ک خانومت بهت بگه، وقتی شما متعهد دختری میشی وشریک زندگیت میشه حتی از مادر و خواهرت صدپله بهت نزدیکتره بهش بی احترامی بشه موظفی جانب زنتو نگه داری.همیشه اینجوری نیست ک صدرصد مقصر خانومت باشه باید یجوری رفتار کنی حق پایمال نشه.من خداروشکر شوهرم چیزی باشه بدون گفتن من خودش تحمل بی احترامی ب زن و بچشو نداره جوابشو میده وقتی مطمئنه حق با اونا نیس چرا باید زن خودشو زیر پا بذاره .اگه نه زنش الکی بهونه میاره و مقصره حق داره بدترین رفتارو باهاش داشته باشه.

صدرصد حق با شماست .ما خونه ایلامو گرفتیم چن نفر از فامیلا پیش مادرشوهرم گفته بودن از کجا میارن اینا؟ ...

ای جااانم مادرا امینجورین دیگ ...من خیلی ب چشم زخم اعتقاد دار خیلی خیلی خیلی زیاد...اره مهره آبی با چوب قَجَلِگ حالااسم فارسیش رو نمیدونم چیه😅😅😅

اصلا اینجوریم نیست هرچیزیو ادم بخواد بگه .و به مساله بزرگی تبدیل کنه ک اون زندگی نمیشه .گذشت احترام ...

چقدر شبیه من همسرت والا من خاهرام بخدا خیلی خوبن خیلی خیلس ولی ی زمانی زن گرفتم چیزی بهش بگن چ حق باشه چ ناحق نگاهشون کنم فرارررر میکن اینقدر ازم میترررسن ک حد نداره زن حتی از پدررمادرم عزیز تره واسه شوهرش و برعکس بایدم اینجوری باشه

عه سلام اوندین خوبین بچه ها خوبن چخبرررکاش من مثل شما بودم خوبمااا ولی شما یجوری حرف میزنین ک ی زن ب ...

سلام😅 شما خوبین ممنون خداروشکر .چجوریم؟😢مرسی خوبی از خودتونه .شمام مشخصه با درایت و تمرکزه حرفاو و کاراتون .نمیدونم چه چوبیه از نظر استحکام و فرسوده نشه گفتن این خوبه .نه متری ۱۱ با دستمزدش میشه .خیلیییی گرونهههه همه چی خیلییییب.شما چ چوبیه؟ ولا چ کمکی از دستم برمیاد؟لباس کمتر میخرم 😅سرکار ک نمیذاره خودمم دلم نمیاد بچه هارو بذارم.بخدااااا من فکر میکردم الان با ۱۰ یادنهایت ۱۵ تمن ۳ تاشو میخریم .رفتم سرای ایرانی اصلا دهنم باز موند گاز صفحه ای دیکه بیمکث پایینتر قیمتو برداشتیم تا ۵۰ تمن داشت .سینک استیلا ک زیر ۷و۸ نبود دیگه گفتیم این جدیدتره.سال ب سال همه چی چند برابر گرونتر میشه

ماشالله 👏👏👏زیباست مبارکتون باشه ان شاءالله بهترین زندگیو رو تو خونه ی زیباتون تشکیل بدین .برا ماهم همین طرحه تقریبا ولی بجای اون نقره ای طرح چوب میزنه 

ای جااانم مادرا امینجورین دیگ ...من خیلی ب چشم زخم اعتقاد دار خیلی خیلی خیلی زیاد...اره مهره آبی با ...

من اعتقاد ندارم آنچنان. میگم اون خدایی ک داده خودشم نگه میداره .ولی دروغ چرا چیزی میشه یکمی میترسم ‌.ن یه اسم دیکه گفت برا چوب  یادم رفت.گفت با مهره آبی و نخ سیاه سفید بافتم زدم چشم نزنن😅