2777
2789
عنوان

شانس

| مشاهده متن کامل بحث + 2077 بازدید | 387 پست
سلام خوبی چخبر بچه ها خوبن الحمدللهخونه خریدین ایشالا ؟ی مدتی نبودم اصلا

سلام خوبی ممنون خوبیم.کجایی.بخدا فک کردم اتفاقی افتاده نگران شدم.چرا نبودی؟خونه اره برج ۳ خریدیم.ولی داستاناش مونده هنوز

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

بخدا ناراحت شددددم الان خریدین خونه؟؟؟؟چیکاررکردین خبر نداشتم بخداااا

نه همون مجتمع یه واحد دیگشو خریدیم خداروشکر جور شد .ولی خالی نشده مستاجر داشت تا برج ۸ .مام اینجا اجاره نشستیم.حالا مستاجر اونجا رفته پولشو میخواد مام اینجا پول دادیم.اینم اجاره نمیره افغانیا رفتن خونه اجاره ای زیاده

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام خوبی ممنون خوبیم.کجایی.بخدا فک کردم اتفاقی افتاده نگران شدم.چرا نبودی؟خونه اره برج ۳ خریدیم.ولی ...

خوبم ممنون شما خوبین خوش میگذره

...ببخشید شرمنده نبودم ی مدتی کلا سایت نبودم

ای جانم مبارکا باشه شیرینی باید بدیااا😅خوشحال شدم خداروشکرر بلاخره خونه خوشگلتونو خریدین😍..

خب چن متره ؟خوبه خوشگله چجوری تعریف کن ...داستان جی همین ک خریدین خداروشکررر

پرورده کوردم ایلام خاکمه۹۸...

نه همون مجتمع یه واحد دیگشو خریدیم خداروشکر جور شد .ولی خالی نشده مستاجر داشت تا برج ۸ .مام اینجا اج ...

ینی داخل همون  مجتمعی ک قبلا بودین ی واحد دیگه شو خریدین درسته؟؟؟

خداروشکر ک خریدین بخدا خیلی خوشحال شدمم خیلی ایشالا ب خوشی و سلامتی داخلش زندگی کنین

۲ماه دیگه داخل خونه حدیدی ب ایمد خدا اشکال نداره درست میشه 

اره خداروشکر رفتن کلی کارو خونه و صف نونواییام خلوته😅

خوبم ممنون شما خوبین خوش میگذره...ببخشید شرمنده نبودم ی مدتی کلا سایت نبودمای جانم مبارکا باشه شیرین ...

دشمنتون شرمنده .گفتم خدایا چی شده .تعلیقم شده باشی باز میای .بعد حدس زدم ایشالله ازدواج کردی و مشغول کار و باری.ممنون ایشالله قسمت باشه برا شما هرآنچه ک از خدا میخوای🙏این ۷۰ .۷۵ متره .نسبت ب قبلی خیلی بهتره جاش بزرگتره خونش نوسازتر و منطقشم بهتر خداروشکر

ینی داخل همون مجتمعی ک قبلا بودین ی واحد دیگه شو خریدین درسته؟؟؟خداروشکر ک خریدین بخدا خیلی خوشحال ...

نه نه .همون مجتمع ک گفتم میخواستیم بخریم فروخت .اینجا ک هستیم نیست.ممنونم ،اره ولا خداروشکر تو این گرونی و وضعیت جور شد.حالا شانس ما خریدیمو چند روز بعدش جنگ شد.فرار کردیم اومدیم اونجا.خونه یکم دستکاری میخواد رنگ و تمیزی .نه ۲ ماه دیگه نیست مستاجرش رفته پول پیشش مونده مام اینجا اجاره ایم .اینحا رو تحویل بدیم میریم .دیگه باید کم کم جمع کنیم ایشالله

دشمنتون شرمنده .گفتم خدایا چی شده .تعلیقم شده باشی باز میای .بعد حدس زدم ایشالله ازدواج کردی و مشغول ...

مممنون سلامت باشی ...ایشالا ک ب خوبی و خوشی زندگی کنی داخلش ...خداروشکر خوبه ۷۰م خوبه از قبلی بهتره و بزرگتره خوشحالم ک خریدی خونه همش گفتم چیکاررکردن چیکار نکردن خوب شد بعد ی مدتی ی خبر خوبی شنیدیم

نه نه .همون مجتمع ک گفتم میخواستیم بخریم فروخت .اینجا ک هستیم نیست.ممنونم ،اره ولا خداروشکر تو این گ ...

کار خداس قربونش برم بنده هاشو هیچ وقت رها نمیکنه...اها خیال کردم همون مجتمع خریدی ....اره ماهم هرچی فانیل داشتیم فراررمیکردن اینجا پس اومدی اینجا خوبه شدیم پنگاهتون😅شوخی کردم ناراحت نشی🙏....بخدا اگ نزدیک بودم میومدم خودم رنگ میزدم خونتونو ب عنوان هدیه ولی متاسفانه دورم و کلی فاصلس ببخشید ولی کاش نیشدد ولی خب کاری نداره رنگ امیزی جاااییم ک خط خش افتاده یا کنده شده راحت درست میشه زرنگ باشی خودتم انجامش میدی ولی خب کارای خونه و بچه داری اینا سخته یکم ول میشه...خب دیگ رفته شماهم برین خونه خودتون موندم چجوری تحمل نیارین توی خونه خودتون نیستین😅ایشالا بزودی زود میرین خونه خودتون

کار خداس قربونش برم بنده هاشو هیچ وقت رها نمیکنه...اها خیال کردم همون مجتمع خریدی ....اره ماهم هرچی ...

ممنون اره ولا توکل بخودش باشه همه چی درست میشه زمان میبره اما خدا بزرگه.اره جان پناه شدین😅همه رفتن شهر خودشون فرار .ما نخواستیم بیایم ۳ روز اول جنگ بودیم .صداها میومد اما دور بود ک شب سوم اطرافمونو زدن بخاطر چن پایگاه و جایگاه و اینا دیکه بچه ها خیلی میترسیدن و استرس خودم بیشتر.ممنون لطف دارین شما کار رنگش زیاد سخت نیست ولی سمباده کشی و ریزه کاری زیاد داره چون مستاجرش ۵ سال نشسته بود با دوتا بچه کوچیک خیلی خراب کرده

ممنون اره ولا توکل بخودش باشه همه چی درست میشه زمان میبره اما خدا بزرگه.اره جان پناه شدین😅همه رفتن ...

اتفاقا کار خوبی کردین ک اوندین اونجا خطرناک بود معلوم نبود تو بازار اتفاقی نیفته....اوه اوه پس حسابی کثیفش کردن ولی اینقدررکیف میده خونتو خودت رنگ بزنی بیشتر قدرشو نیدونی😅اول سمباده میزنی لکه هاشو بعد با جارو پاک نیکنی روز اولم اگ جایی کنده شده یا زخمی شده از بدنش با بتانه ی قوطی یا دوتا میخری میزنی روش مثل خامه س ولی خشک میشه و عین رنگ سفیده بعد اینکه خشک شد با سمباده میزنی روش ک یکی بشه و بعدشم ی دستمال ب سر میندی و شرو ب رنگاری میکنی 😅من خونه بوده اینقدر کثیف بود ۳بار سقفشو رنگ زدم

راستی بار اول رنگ رو فقط میزنی ک یکم خشک بشه نمیخاد زیاد غلیط درستش کنی ولی بار دوم غلیط درست نیکنی میزنی تمومه دیگه 

ایشالا ک همیشه زیر سقف تونتون جیبتون پر پول دلتون شاد لبتون خندون باشه

اتفاقا کار خوبی کردین ک اوندین اونجا خطرناک بود معلوم نبود تو بازار اتفاقی نیفته....اوه اوه پس حسابی ...

اره وحشتناک بود اینجا صدای انفجارا نزدیکمون بود بچه هارو گذاشتم خونه، رفتم سرکوچه ببینم چی شده همونجا زدم زیر گریه از ترس همسایه بهم آب داد😭.خدا کنه دیگه دوباره جنگ نشه 🙏اره ۵ سال پیش گفت اومدم دوتا بچه کوچیک داشت.چ خوب بلدی .حالا بگم همه اینارو خودم بلدم و هرسال خونه رو خودم رنگ میزدم باورت میشه؟🤭البته بتانه اینارو شوهرم ولی خودمم بلدم با کارتک میکشیدم.سخت نیست بنظرم خیلیم حس خوبی داره .بخوای همینو بدی نقاش کمتر۲۰ نمیگیرن‌

اره وحشتناک بود اینجا صدای انفجارا نزدیکمون بود بچه هارو گذاشتم خونه، رفتم سرکوچه ببینم چی شده همونج ...

کار اشتباهی کردی رفتی هااا بچه هارو تنها گذاشتی کارت خیلی اشتباه بوده دیگ هیچ وقت همجسین کاری نمیکنی بری سر کوچه ک چی بشه اخخ!!!منم میخاستم بیام تهران جنگ شد مادرم گفت مگ من مرده باشم دورجونش ک بذارم بری🤪دیگه الان خونه خریدن دستتون یکم تنگه باید یکممی خودتونم صرفه حویی کنیددیگ...من رنگاری میکنم دیگ خونه خودنونو عید رنگ زدم ۲قوطی ۱۲کیلویی خریدم ۱۲۰۰تازه اصلم نبود ولی خوب بود اسونه بابا بتانه م ی قوطی مثل قوطی جای رب عین خامه س باکارتک میکشی روی جایی ک زخم شده از دیوار بعدش میذاری خشک بشه و با سمباده میکشی اول کار بتانه میزنیااا اگ خاستی انجامش بدی بعدش سمباده ..جااایم ک کثیفه مخصوصا آشپزخونه چون جربی هست با سمباده میزنی ی دست و رنگم غلیط درست میکنی خوشگل میشه..خودتو نشون بدیااا بگو بلدم فقط رو نکزدم...میشنی ی چایی میخوری عشق و صفا میکنی بخدا زندگی خودته خونه خودته دیگ خستگیش لذتههه حتی

کار اشتباهی کردی رفتی هااا بچه هارو تنها گذاشتی کارت خیلی اشتباه بوده دیگ هیچ وقت همجسین کاری نمیکنی ...

وای خدا شما که نبودی اینجا اون لحظه چ استرسی گرفتیم.تو خونه داشتیم میمردیم .کل مردم زده بودن بیرون یکی فرار میکرد یکی جیغ میزد .من رفتم بپرسم ک ببینم چی شده کجا رو زدن، اگه خیلی اوضاعه خرابه زنگ بزنم شوهرم بیاد بریم شهرستان. شوهرمم خونه نبود .ن بابا الان تو این اوضاع مردم از تهران فرار میکنن‌.هنوزم معلوم نیست تموم شده باشه تهدیداش سر جاشه و هر لحظه ممکنه شروع بشه😔😔.ولی اگه جنگ نباشه اوضاع شغلیش بخاطر اخراج افغانیا بهتر شده هرچن بازار هنوز تو شوکه و بحال خودش برنگشته.ماشالله شما خونتون بزرگه ما با یکی هم راه میفته شایدم کاغذ دیواری کنیم چون اون دیگه نیاز نیست هرسال تمدید بشه مث رنگ..نه بلدم کاری نداره .واقعا الانم دستمون خالیه خودمون کاراشو انجام میدیم یک سوم و چهارم بیرون نمیشه.اره خداروشکر خونه خودت هرچقدم زحمتشو بکشی و خرجش کنی ارزششو داره

وای خدا شما که نبودی اینجا اون لحظه چ استرسی گرفتیم.تو خونه داشتیم میمردیم .کل مردم زده بودن بیرون ی ...

میدونم چ حسی داشتی ولی بچه هارو تنها گذاشتی بنده خداها خیلی ترسیدن حتماا...اره بابا الان خداروشکر کارزیادتر شده لخاطر خروج این افغانیااا کار ریخته خونه زیاده و....۲تا بخری قشنگ بزنی تمومه اخه کاغذ دیواری شاید بعد چن سال دلتو زد باید دوباره کلی هزینه کنی ...اینی ک من میگم با ۱۵۰۰تمومش نیکنی زیاد نیست بخدا ۱۵۰۰کل  خونتو مثل اول نو و تمیز کنی همینو من متری ۸۰هزارکار نیکنم کثیف باشه بیشتره حساب کن اونجا درست کنن نزدیک۱۵خرج برنیداره ...۲روز کار داره فقط ی فلچه ۲دبه رنگ۱۲کیلویی یدونه بتانه و دو تیکه سمباده ۱۵۰۰همه اینا 😅ایشالا همیشه جیبتون پرر مول باشههه

وای خدا شما که نبودی اینجا اون لحظه چ استرسی گرفتیم.تو خونه داشتیم میمردیم .کل مردم زده بودن بیرون ی ...

بخدا قسم نزدیک بودم یا فانیل همینجوری درست نیکردم واستون ب عنوان ی برادر کوجیک