2777
2789
عنوان

شانس

| مشاهده متن کامل بحث + 2077 بازدید | 387 پست
خوبه واقعا تالار و رستوران کار کردن هم هرچی بخوای دم دستته .آشنا ماشنا هستن اونجا. کلی هم غذا و میوه ...

اره رستوران اینا خیلی خوبه انصافا این اشتهاهی ک من دارم ماهی ۵تمن فقط پول ناهرو شامم میشه تازه دختره بعضی وقتا غذاشو بهم میداد😅😅😅دختره بد نبودمعمولی بود ولی من هیچ حسی بهش نداشتم بخدا ولی رفیقام دیگ نگم برات همش دورو ورش میچرخیدن بهم گفتن عرفان خوش بحالت باهاش حرف میزنی کاش من جای تو بودم ب هر بهونه ای میوند پیش من ک دختره رو ببین دو کلمه حرف بزنن😅من ی دختر ساکت بی حاشیه میخام ...اره بی غیرتی از خودمه نمیتونم بین این همه دختر یکی رو پیدا کنم خودم قبول دارم ک بی عرضه هستم...برگردم تهران ینی ؟احتمال زیاد زمستون بیام برج ۹اینا پارسال اومدم دعوا کردم با ی افغانی اخراج شدم😅

پرورده کوردم ایلام خاکمه۹۸...

اونکه زندگیش خوبه از سرشم زیاده جوری غرور داره و افاده چون ب پول رسیده.ولی تا منو میبینه چشمش فقط دن ...

شما ظاهرشو نبین شاید الانم پشیمونه از کجا میدونی اخه خوشبختی از طاهر آدمارو نمیتونی تشخیص بدی ک...والا من یکی مثل شما بود اصلا ولشش نمیکردم دورش عین پروانه میچرخبدم چ کسی بهتراز فامیلی ک میشناسی و شناخت داری ازش ،اون ادم زیاد عاشق نبوده و فقط در حد حرف بوده وگرنه شمارو ول نمیکرد اینجور آدما وسیله هستند جنس هستند خودشونو میفروشن ب هر کسی ک باشه ...

چیزایی ک از زنش گفتی چاقو و...زیاد خوب نیست عمرا من سمت این جور دخترا بررم 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مگه میشه آب شه بره تو زمین؟ اگه خواهرت یا مامانت میرفت اسم و آدرسشو میگرفت حداقل برا بعدا میپرسید شا ...

بخدا ۴بار رفتم نبود اولین بار گفتم شاید رفته مرخصی دومین بار گفتم شاید شیفت باشه ولی بازم رفتم نبود از یکم پرسیدم گفت نمیشناسم ولی داشت دروغ میگفت اولین بار رفتم چقدر اسنرس داشتم ،داشتم میلرزیدم😅ولی نبودش ...الانم چند ماهی هست ک نرفتممم خودم حدس میزدم انتقالش دادن ب کجا الله اعلم 🤷‍♂️خوشگل بود اره اولین بار اینقدر چرتو پرت گفتم همش میخندید ولی بعد ۴ماه یدفع اومد تو خابم نمیدونم چرا اخه یدفع دلم رف سمتش ولی هیچی شاید قسمت نبوده

اره رستوران اینا خیلی خوبه انصافا این اشتهاهی ک من دارم ماهی ۵تمن فقط پول ناهرو شامم میشه تازه دختره ...

الان هر پرس غذای معمولی ۳۰۰ کمتر نیست .سمت شوهرم اینا کارشون پرسی ۷۰۰ .۵ میلیون ک چیزی نمیشه با اشتهایی ک میگی دارم .اون پسرا دیگه چقد هول بودن فقط خواستن یکی باشه پا بده بهشون .نمیدونم حس خوبی نگرفتم از این دختره خودش اومده و خودشیرینی کرده براتون .ولش کن یکی باشه خانم و سنگین و متین خوبه .

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

شما ظاهرشو نبین شاید الانم پشیمونه از کجا میدونی اخه خوشبختی از طاهر آدمارو نمیتونی تشخیص بدی ک...وا ...

چ بدونم ولا اصلا پیگیر زندگیش نیستم اهمیتی برام نداره امیدوارم همینی باشه ک تو گفتی😅یادم نمیاد کی دیدمشون.شاید ۸ سال پیش.شوهر خالم فوت شد .همین خانمه حلوا درست کرد زن دایی و خاله هام اینا نخوردن گفتن با این قیافش و دستشم همش تو بیمارستان و کثیفی زایمانه کی لب میزنه😂🤢🤢 .بحث ازاینجا شروع شد ک پسرا میتونن هم پیشنهاد بدن هم برن خواستگاری از اونطرف .دستشون بازه.ک یاد خودم افتادم اینجوری شد حتی نگفتم چرا .شاید اگه قضیه برعکس بود دعوا و درگیری میشد .بخاطر اینکه زن جماعت توی اجتماع براش هرکاری آسون نیست نسبت ب مرد.دیگه اون بخاطر موقعیت و وضع مالی گرفت وجوری خرش کرده بدون اجازش اب نمیخوره زنه خیلی سر زبون داره و خوشیرین .

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

الان هر پرس غذای معمولی ۳۰۰ کمتر نیست .سمت شوهرم اینا کارشون پرسی ۷۰۰ .۵ میلیون ک چیزی نمیشه با اشته ...

اره گرونه اونموقع تو میدون کرج ی غذا کده بود چلو کباب ۲۵بود ی پرس خوردم نمیدونم کجا بود گفتم ی پرس دیگه بذار گفت میبری گفتم ن میخورم اونم خوردم بخدا فایده نداشت ی مرس دیگ گفتم بیار 😂😂😂گفت بچه کجایی آقاهه تعجب کرد بنده خدا😅🤦‍♂️این دختره همون داخل رستوان بودهااا اشتباه نشه اون دختری ک گفتم چشم ابرو مشکی و صورت گرد طرف خودمونه ک غیب شد 🤦‍♂️

چ بدونم ولا اصلا پیگیر زندگیش نیستم اهمیتی برام نداره امیدوارم همینی باشه ک تو گفتی😅یادم نمیاد کی د ...

احساس میکنم ی زن چاقو سیاهه😅والا منم حالم بهم خورد راست گفتن کی میخوره اخه...اره دیگه پسرا دستشون بازه از هر کسی خوششون بیاد میرن خاستگاری و بلاخره ی جوابی میگیره ...اگ شما رد میکردی ول کن نبودن ولی پسره رفته هیچی ب هیچی ...دیگه اون شوهر کرده زن نگرفته ک خریدنش خاک تو سرش لیاقتش همونه خوش باشن ب ما چ😅بدم میاد طرف ب خاطر پول ازدواج کنه چ زن چ مرد احساس میکنی عشقی وجود نداره ...از خدا میخام ی دختری بیاد سمتم ک شخصیت داشته باشه و با خانواده و منو درک کنه همین ولی فعلا نیستتت😂🤦‍♂️

اره گرونه اونموقع تو میدون کرج ی غذا کده بود چلو کباب ۲۵بود ی پرس خوردم نمیدونم کجا بود گفتم ی پرس د ...

کرج کار میکردی؟ الان شوهرمم غذا میخرن گفت من میشینم پلو رو با بربری میخورم دوستام ک دو دقیقه پیش میگفتن وای مردیم ضعف کردیم دو قاشق میزنن سیر میشن .نمیدونم دلیلش چیه.میدونم خوب دختره رو میگم .نه بابا دخترای ایلامی ازین لوس بازیا ندارن خیلی کم

احساس میکنم ی زن چاقو سیاهه😅والا منم حالم بهم خورد راست گفتن کی میخوره اخه...اره دیگه پسرا دستشون ب ...

چاق هست ولی سیاه نیست پوستش معمولی .دیگه اونم گناهی نداره رفته خواستگاری و زنش شده. من حالا غیبتشو نکنم خدا ببخشه، اونا میگفتن چون بیمارستانه و اونجا چندش.خودشم نظامی پسره دیگه از نظر شغلی بهم میان .ولی خوب زن زلیل شدید.با هم ک خوبن .ان شاءالله همه زندگیا خوب باشه .به امید خدا دختری ک عقده نداشته باشه و درک شرایط زندگی الان مشکلی پیش نمیاره برا زندگی خودش .ک امیدوارم نصیبتون بشه.من میشناسم دختره با یه بچه شوهرشو ول کرده ک مثلا تو چرا اینو نداری اونو نداری فلانی داره داداشت داره ....الان اوضاع داغونه زندگیا سخت شده باید تحمل کرد نمیشه ک زو زیر طاقش .بچه این وسط چ گناهی داره

کرج کار میکردی؟ الان شوهرمم غذا میخرن گفت من میشینم پلو رو با بربری میخورم دوستام ک دو دقیقه پیش میگ ...

اره کرج بودم ی سال و خورده ای خاستم خونه بگیرم حساب کردم با این شناختی ک از خودم دارم دیدم هیچی نمیمونه واسم😅بهترین جا همون رستوران بخدا جای خابو غذاو و...تامین دیگه...من ماکارونی رو با نون میخورم ی نون کامل میخورم باهاش بلکه سیر بشم...مگه شرکت نمیده بهشون ناهار؟؟؟البته رفیقمم خودش میبره ولی حوصله میخاد ناهار میدادن خوب بود ..دختره شمالی بود کلا اخلاقش خوب بود و راحت و از همین اخلاقشم سواستفاده میکردن مثلا میخندید بهشون طرف هوا برش داشت و همش ب هر بهونه ای میومدن پیشمون،بعد من اصلا هیچی فقط کار میکردم ی کلمه بدیم نگفتم وقتی ک کار میکردیم...

چاق هست ولی سیاه نیست پوستش معمولی .دیگه اونم گناهی نداره رفته خواستگاری و زنش شده. من حالا غیبتشو ن ...

اره گناه ک نداره مقصر یکی دیگه بوده خوش باشن کاری بهشون نداریم،بخدا من میرم بیمارستان فورا سردرد میگیرم از بوش از فضاش بدم میاد ی جوریه آدمو گیج میکنه بوی بیمارستان...دیگه من باید نسبت ب شرایط خودم کارو بارم ی دختری پیدا کنم ک درک داشته باشه و کمک یارم باشه همین ک درک کنه منو بسمه من وقتی داشته باشم سر تاپاشو طلا میگیرم ولی وقتی نباشه چاره ای نیست ادم از کجا بیاره ...ممنون دختر ک زیاده خیلی ولی وقتش برسه طرف پیدا بشه ازدواج کردن آسونه اول شرایط رو باید درست کرد بقیش خود ب خود حل میشه،

چاق هست ولی سیاه نیست پوستش معمولی .دیگه اونم گناهی نداره رفته خواستگاری و زنش شده. من حالا غیبتشو ن ...

یادمه ی خانمه گفت پرستارم گفت ی چیزایی میبینی ی چیزایی میشنوی آدم شاخ در میاره تو بیمارستان ،گفت فضاش خیلی سمی هست مخصوصا شیفت شبا دورهم میشینن و باهم راحتن دیگه ...من اصلا ی مدت پشیمون شدم ولی باز طرف ما خداروشکر باز یکم بهتره 

اره کرج بودم ی سال و خورده ای خاستم خونه بگیرم حساب کردم با این شناختی ک از خودم دارم دیدم هیچی نمیم ...

نه نمیصرفه مگه چقد میدن حقوق .الانم ک باشه اینقد گرونیه چیزی نمیمونه .همون تالار و رستوران بهتره .اومدم بگم غذا میخورن گفتم میخرن .چرا غذا میدن .بیشتر وقتا نمیخوره از اونجا یا خودشون از بیرون میگیرن .

اره گناه ک نداره مقصر یکی دیگه بوده خوش باشن کاری بهشون نداریم،بخدا من میرم بیمارستان فورا سردرد میگ ...

الان همون دخترخالم ک جورش کرد به خونش تشنه اس باهم خیلی دعوا داشتند و قطع ارتباطن چندین ساله.خیلی چندشه محیطشون من فقط برم دم در باید سریع برم دوش بگیرم و کلا لباسامو بشورم .ولی اونا دیگه کارشون عادت کردن.ان شاءالله ک خدا جور میکنه براتون

یادمه ی خانمه گفت پرستارم گفت ی چیزایی میبینی ی چیزایی میشنوی آدم شاخ در میاره تو بیمارستان ،گفت فضا ...

چی بگم ولا .آدم با چشم خودشم ببینه نباید بگه .هر شغلی و هرکسی و هرجایی خوب و بد داره .مردمم بعضیا هستن از هیچی نمیترسن وفقط شایعه میسازن و تهمت ک خدا نمیگذره. اینی ک گفتم قهر کرده همون سمت شما بود .ماشین شاسی بلند میخواسته از شوهرش😕ان شاءالله ک شما خوبش نصیبتون بشه.