2777
2789
عنوان

میتونید کمکم کنید

32 بازدید | 4 پست

سلام ازتون معذرت میخام چون ممکنه طولانی بشع

من الان 4سال و 10ماه هست که عقد کرده ام خیلی اصرار دارم که عروسی بگیریم ولی شوهرم اصرار داره که خونه بسازه بعدش عروسی بگیریم خانواده شوهرمم تا حالا که خونه سفید، کف وکارهای دیگه مثل شیشه باقی مونده 10میلیون پول کلا دادن و دیگه هم نمیدن اعلام کردن کار شوهرمم ازاده حقوق ماهانه نداره. من جهازم اماده است خونمون پرشده از وسایل من همه اقوامم دارن مسخرم میکنن میگن ندارن تا خونه بسازین من چکار کنم دلم میخاد برم خونه خودمم با وسیلهام اشپزی کتم چرا خدا کمکم نمیکنه شما جای من بودید چکار میکردید دلم میخاد از بدبختی جیغ بکشم😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره همین الان 200میلیون وام داره

منم اینطوری بودم نزدیک دوسال عقد بودیم تا خونه رو بسازه الان یه سال نشده ازدواج کردیم خدا شاهده فقط ی دونه مانتو گرفتم تو این ده ماه 

ولی این خونوادش کمک میکنن .. ولی الان با حقوق ۱۲ میلیون ده میلیون شو به وام و قسط و قرعه کشی داره میده . روز زن هم واسم بیلاخ 👍 گرفت😂🤦‍♀️ البته من انتظاری ندارم و درکش میکنم واقعاااا حتی کلی طلا داشتم اونارم فروختم 

ولی به خدا نمیفهمن فک میکنن وظیفه آدمه 

همین دیشب ی حرفایی بهم زد ک همونجا گفتم خاک تو سرم که دارم با همه چیز این میسازم

منم اینطوری بودم نزدیک دوسال عقد بودیم تا خونه رو بسازه الان یه سال نشده ازدواج کردیم خدا شاهده فقط ...

ما زنها خودمون رو هدیه میدیم به مردامون

من امروز دلم خیلی گرفته