2777
2789
عنوان

مهمون پررو

315 بازدید | 16 پست

واقعادیگه خسته شدم پدر ومادر شوهرم هرهفته میان خونمون سه روزم وامیسن منم بچه کوچیک دارم بخداخسته شدم اخه هرهفته اونم به مدت سه روز میاین چکار خدا لعنتتون کنه چون خونه پسرتونه دیگه بایدبهمون آرامش ندین مادرشوهرم که بدون اجازه میره درکشو لباس هامو بازمیکنه وقتی خواهرم یامادرم بهم زنگ میزنن میاد فعال گوش وامیسه تشک برا بچه ۵ماهم پهن کردم میاد دراز میکشه روش انقدر شعور نداره همسرم درک نداره بگه چراهرهفته میاین ۴روز خونه خودشونن ۳روزخونه من بخدا دیگه نمیکشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رسما دارید با هم زندگی میکنید چهار روز میرن و باز برمی‌گردن،تنها راهش اینه حداقل‌ یکی درمیون کنی و زودتر قبل حرکت اونها شما برید اونجا بمونید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
رسما دارید با هم زندگی میکنید چهار روز میرن و باز برمی‌گردن،تنها راهش اینه حداقل‌ یکی درمیون کنی و ز ...

شوهرم نمیاد میگه مغازه نمیشه تعطیل کنم 

بدم میگه پدرم پیره درامدی نداره من برم خونش 

ولی درصورت که برادرشوهرم هرجمعه خونه پدرشه

اصلا مگه میشه همچین چیزی؟! خب چه کاریه بهشون بگو بیاین کلا پیش ما  همسرت هیچی نمیگه ؟ اینطوری ...

فعلاحرفی به همسرم نزدم ولی میدونم بدش میاد بگم چرا همش اینجاپلاسن 

موقعی نامزدی همسرم گفت باخانوادام زندگی میکنیم منم گفتم نه اگه نمیتونی خونه مستقل بگیری بیا انگشتر نامزدیو ببر 

دیگه قبول کرد خونه گرفت چه فاید اینا ولمون نمیکنن البته پارسال بهربود امسال دیگه ولم نمیکنن

شوهرم نمیاد میگه مغازه نمیشه تعطیل کنم  بدم میگه پدرم پیره درامدی نداره من برم خونش  ولی ...

پس قبل اومدن اونا آماده شو برو خونه مادرت دیگه بیاد یا زنک بزنه میفهمه نیستی حداقل می‌فهمه عادت هر هفته نشه بعدا دیگه بری بر می‌خوره بهشون،خونشون هم برو ب شوهرت بگو خب خودت خرید کن برا اونجا

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
فعلاحرفی به همسرم نزدم ولی میدونم بدش میاد بگم چرا همش اینجاپلاسن  موقعی نامزدی همسرم گفت باخا ...

خدا بهت صبر بده نمیدونم چی بگم

به نظرم از این هفته شما خونشون برید از سرشون شاید بیفته هر هفته بخوان مهمان داری کنن 

گرچه بهترین راه اینه که مستقیما به همسرت بگی 

(:
پس قبل اومدن اونا آماده شو برو خونه مادرت دیگه بیاد یا زنک بزنه میفهمه نیستی حداقل می‌فهمه عادت هر ه ...

دوروز قبلش خبرمیدن من بگم به همسرم منو ببرمیگه پدرم گفته میخوادبیاداینجا نمیشه بری 

بخاطر بچت میان؟یا از اول میومدن؟

چون خونشون قبلا چن کوچکه بامافاصله داشت براچن ساعت میومدن الان خونشون یک ساعت بامافاصله داره واسه همین چن روز میان وامیسن

دوروز قبلش خبرمیدن من بگم به همسرم منو ببرمیگه پدرم گفته میخوادبیاداینجا نمیشه بری 

خب تو زودتر بگو حتی شب قبلش ب شوهرت ک راستی خواهرم با نمی‌دونم مادرم دعوتمون کرده برا فلان روز شام  بعد برو دو روز بمون ،ببین تهش اینه اونا متوجه میشن این رو رسم نکنن عادت نکنن و اینکه تو هم خانواده داری