2821
2789
خودت تا حالا شیفت شدی؟

من مدت خیلی کمی تلاش کردم بعدش وقتم نشد ولی شدنیه چن روز پیش یهویی لوسید دریم داشتم اما چون مدرسه داشتم بیدار شدم🥲 اما درسته میگن ک مثلا میفهمی داری خاب میبینی اما حس هاش کاملا فرق داره. یعنی تو لوسید دریمم چند بار گفتم من شیفت شدم من توی دی ارم هستم بعد یادم امد مدرسم دیر شده خودم خودمو بیدار کردم. من اصلا ب نیت شیفتم نخابیدم ها ولی ی اهنگ ملایم صدای اب دریا اینا ارامش بخش گذاشتم. کلا چن روزه دارم همین کارو میکنم دوص دارم اما بخاطر شیفت ن. یعنی من همون ک میگن باید ی طرق مغزت خاب باشه یکیش بیدار اینو تجربه کردم. میفهمیدم دارم خاب میبینم اما بیدارم بودم. حسش فرق داشت. 

تمنا میکنم برای حاجت دلم ی صلوات مهمونم کن🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مدت خیلی کمی تلاش کردم بعدش وقتم نشد ولی شدنیه چن روز پیش یهویی لوسید دریم داشتم اما چون مدرسه دا ...

اها من تا حالا برای لوسید تلاش نکردم ولی شیفت چرا ، اون بخشش ک باید سعی کنم تا کامل متود و اینا رو انجام بدم خیلی سخته ، همیشه خوابم میگیره 😂

دنیا غزلی داشت به کوتاهی عمر                                                دلگیر ترین مصرع آن زیستنم بود

ولی اگ کسی بخاد میتونم کمکش کنم  قطعا زیر ۱سال شیفت بشه دیگ بستگی ب خودشم داره

میگی فقد لوسید داشتی با لوسید کمک می‌کنی ؟ 🥸

دنیا غزلی داشت به کوتاهی عمر                                                دلگیر ترین مصرع آن زیستنم بود

میگی فقد لوسید داشتی با لوسید کمک می‌کنی ؟ 🥸

ن ولی خب اطاعاتم کامله عزیزم🫠

بعدشم از طریق لوسید دریم ک ااسون ترههه بنظرم

ن ولی خب اطاعاتم کامله عزیزم🫠 بعدشم از طریق لوسید دریم ک ااسون ترههه بنظرم

خب یکم درمورد لوسید اطلاعات بده 🤍🌝

خب یکم درمورد لوسید اطلاعات بده 🤍🌝

خب من خودم یهویی شدم اصلاا قصدم این نبود.. ولی خب نمدونم چطوری توضیح بدم اما برای لوسید دریم شدن تلاش کنی زود اتفاق می افته خیلی زود بعد از اونجا شیفت شو. یعنی تو حداقل روزانه۲۵ بار از خودت بپرس خابی یا بیدار و هعی خودتت رو تست کن. تا عادت شه برات. 

خب من خودم یهویی شدم اصلاا قصدم این نبود.. ولی خب نمدونم چطوری توضیح بدم اما برای لوسید دریم شدن تلا ...

بعد در جواب خوابم یا بیدار چی بگم به خودم؟ بگم بیدارم؟

ببین جواب نمیخاد خودتو تست کن وقتی عادتت بشه تو خابم تکرار میکنی من یهویی تو خابم شروع کردم ب گفتن من شیفت شدم اینا. البتع کاملا خاب نبودم منظورم از تست اینه ک مثلا انگشتت بزن رودستت با خدتو ناخن بگیر خب موقعه بیداری درد داره حس میکنی موقعه هاب دستت از خودت رد میشه و دردم ندارع. 

اینارو خودم قبلا گوگل خوندم چیزایی ک یادمه دارم بت میگم و اینک بعد اون ی درو میسازی فک کنم و ب خودت میگی ک توی شیفتت این در باز میشه یا تونل سفیدـ