یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من بهم گاهی میگه شعر نگو اما چیز دیگه ای نمیگه ناراحت میشم اما میگم فوش که نیس اما اما بهم بی احترامی کنه قهر میکنم اما بعدش میبخشمش اما اگه هی تکرار کنه نه
خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفتهها رو میشه گفت. ولی گفتهها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)
من بهم گاهی میگه شعر نگو اما چیز دیگه ای نمیگه ناراحت میشم اما میگم فوش که نیس اما اما بهم بی احترام ...
اما و اما
ووو اما😂😂😂
پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
ی شب گفت بیرونم بعد ۱۰ زنگ بزن رفته بود بیرون دکتر ۱۲ اومد من قهر کردم تا دوروز ی اهنگ فدای سرت کامران هومنو فرستادم دیشب اشتی کردیم میگفت این اهنگ که بهت نمیخوره تو من ی بار جوابتو ندم قهر میکنی 😂😂😂