2777
2789
عنوان

شک به خیانت❗

234 بازدید | 10 پست

چندروز پیش داشتم بانامزدم صحبت میکردم وسط حرفامون بحث کشیده شدبه این سمت و گفت که اره معلومه من بادختراصحبت میکنم ولی صحبتای معمولی(باهمکلاسی های دانشگاهش واینا)قبلا هم یه بار توگوشیش دیدم که به یه دختره پیام داده ناراحت شدم قول داد دیگه تکرارنشه ولی ازاون روز خیییلییی فکرم درگیره هروقت تلگرام یااینستاانلاینه همش فکروخیال میکنم که الان داره باکی حرف میزنه داره چی میگه😔

به نظرتون بهش بگم که شک دارم بهش؟

یاراهی هست که تلگرام و اینستاشو هک کنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐 وا چند سالته  حرفای بین دوتا همکلاسی و تو اکیپ دانشگاه حرفای زده میشه دیگه  با این حس ...

قطعا حرفای بین همکلاسی ها نرماله ولی وقتی یک بار توگوشیش حرفای غیرنرمال دیدم مشکوک شدم

هرکاری میکنم اونوفراموش کنم نمیتونم

۲۲سالمه😐

هك كني؟ واقعا چجوري به خودت اجازه ميدي حريم خصوصي كسي رو هك كني؟ اگه بهش اعتماد نداري ازش جدا شو&nbs ...

دوتاادم که خصوصی ترین بخش های زندگیشون مشترکه،اتاق خواب و تختشون مشترکه،باخصوصی ترین عضوبدن هم سروکاردارن گوشیشون حریم خصوصی میشه؟!!!

اگه اعتماد ندارم جداشم؟!

چقدرشماهاجالبید....

ولقعافکرمیکنی یه رابطه رو که باهزارجور دردسرشروع میکنی چندین سال واسش زحمت کشیدی وکلی بهش امید داری باید بایه شک که ممکنه درست باشه ممکنه هم غلط باشه میشه تموم کرد؟!