2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به حرف خواستگار؟

474 بازدید | 47 پست

یه خواستگار بهم معرفی کردن هنوز حضوری ندیدمش دیروز زنگ زد گفتم شما بیاید سمت من، من پا درد دارم نمیتونم برم جای زیاد دور

اول بهم گفت بریم کافه حرف بزنیم بعد میگه الان هوا که زیاد سرد نیست بشینیم پارک صحبت کنیم!! 

در حالی که منطقه ای که من زندگی میکنم جای کوچیکه وپارک نداره هر روز اینجا از جلوی مغازه ها رد میشم و همه میشناسن بعد این اقا میگه بیا اینجا بیرون حرف بزنیم!! من اصلا نمیدونم باهاش به توافق میرسم یا نه که با ایشون جلوی چشم همه حرف بزنم سن تینیجری هم ندارم کنار خیابون باهاش حرف بزنم نزدیک ۳۵ سالمه بنظرتون چی جواب بدم بهش، ماشین هم نداره که بشه تو ماشین حرف زد و کسی نبینه

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

ردش کن بره😐 این از الان اومده نسازه دیگه خدا به بعدش رحم کنه 

بی‌رحم‌ترین آدم‌هاآن‌هایی هستند که آن‌قدر می‌مانند تا عاشق‌شان شوی و بعد می‌روند... (ارنستو ساباتو) نفسم می گیرد در هوایی که نفس‌های تو نیست !(سهراب سپهری) من فقط بوسیدمت تو خودت شعر شدی باریدی!(احمد شاملو)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کنسله

یعنی چی ماشین نداره

بعدشم به قول شما برای سن شما پارک چه معنی داره اصن ؟ با چهل سال سن آقا میخواد بیاد پارک حرف بزنه ؟ 

محترمانه اش این بود رستوران یا کافه دعوت کنه 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

اول شما اشتباه کردی گفتی پا درد دارم و فلان. حالا طرف میشینه فکر میکنه این مریضه، چه مشکلی داره. هیچوقت از مریضی یا مشکلاتتون به نامزد و خواستگار نگین.

دوم اینکه ارزشتو حفظ کن، بگو کافه میریم، من پارک نمیام. 

سوم اینکه اگر پسندیدی ، بگو دفعه بعد همراه خانواده، رسمی تر اقدام کنین. 

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

بعدم چرا گفتی پادرد😑

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛