2777
2789
عنوان

برای خداوند.‌‌...

70 بازدید | 11 پست

دلم یک اتفاق عجیب باحال می خادازاونا که می گی وای یعنی واقعیه ؟ اتفاق افتاد اونی که می خواستم شد   

چقدرعجیب؟

کپ کنی و توکفش بمونی   

ذهنت قدرت تجزیه وتحلیلش ازدست بده   

ولی افتادن اون اتفاق حال کنی یعنی حال   

وخوشحال بشی   

یعنی می شه بشه؟  

یک بار برام اتفاق افتادخیلی باحال بود خدایا من بازم ازاون اتفاقات می خام خودت می دونی چی می گم عجیب وباحال وباورنکردنی برای من ...  

زندگی یک بازیه ومن برای برد بازی می کنم ....  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا حالا کسی براش ازاین اتفاقا افتاده؟

آره طرف قبلیم بعد چقد پس زدن من ازم خواست منو ببینه و عاشقم شد ولی حیف ک سال بعدش فهمیدم متاهل بوده و دوباره جدا شدیم 💔

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
آره طرف قبلیم بعد چقد پس زدن من ازم خواست منو ببینه و عاشقم شد ولی حیف ک سال بعدش فهمیدم متاهل بوده ...

دلیلا تاهلش بوده حتما

ولی بهتون نگفته🥲

اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚💚
آره طرف قبلیم بعد چقد پس زدن من ازم خواست منو ببینه و عاشقم شد ولی حیف ک سال بعدش فهمیدم متاهل بوده ...

چطوری عاشقت شد؟

من هروقت هنمین چیزیو بگم به ۲۴ ساعت نشده یه اعضا مریص میشه یا یه پولی ضرر میکنیم خلاصه قشنگ دیدم یه ...

عجب  

ولی منکه یک همچین چیزی که گفتم می خام وحتما اتفاق می افته چون یک بارم تجربه کردم حس باحالی بود فکر کن توغرق ناامیدی کسی که فکرش نمی کردم بهم زنگ زد اصلا کپ کردم وحرفی ازکسی شنیدم که اصلا یک درصد احتمال نمی دادم بگه ولی گفت وخوشحالم کرد خلاصه روزای قشنگی بود بازم دلم ازاون اتفاقای هیجانی باورنکردنی باحال می خام خدا خودش باید تکرارشون کنه چطوری دیگه خودش می دونه   

چطوری عاشقت شد؟

ب روشای مختلف سعی می کردم جذبش کنم روشای جذب آقایون یاد گرفته بودم روش پیاده می کردم سر همین عشق کلی اطلاعات روانشناسی پیدا کردم 😅

ولی بعدش ک فهمیدم متاهله عذاب وجدان گرفتم 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

خدایا واقعا دستت درد نکنه خیلی خوب حاجتم دادی 

واقعا وقتی بنده هاتم ازت اتفاق باحال می خان این جوری جوابشون می دی ؟؟؟