2789
عنوان

جنینsga

112 بازدید | 11 پست

خانما کسی اینجا جنینش ریز بوده؟نسبت به سنش؟

دارم روانی میشم دکتر پریناتولوژیست بهم گفت ممکنه پاهاش مشکل داشته باشه رشد پاهاش عقبه البته قد خودمو همسرم‌کوتاهه و پاهامون نسبت به بدن کوتا ه تره اما خیلی بد جوابمو واد گفت نا به دنیا بیاد ببینم روند رشد چطوریه کسی بوده؟بخدا خواب ندارم خواهش میکنم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

از دست این دکترا اصلا ملاحضه نمیکنن منم باردارم میترسم برم سونو یاپیش دکتر😫😫😫😫

دقیقا سری قبل کف پاهاشو اندازه گرفت گفت نرماله اینسری سرش شلوغ بود بزور جوابمو داد کلی استرس بهم داددارم سکته میکنم جای اینکه ماه اخر حالموخوب باشه نه خواب دارم‌نه خوراک

به زندادش منم میگفتن بچت ریزه و قدش کوتاه. بنده خدا خیلی ناراحت بود. گفتم به قد خودت و داداشم نگاه کن قدتون متوسط رو به پایینه. خب طبق ژنتیک پدر و مادر باشه بچه باید قدش کوتاه تر باشه و اگه شانس باهات یار باشه بعدا قدش بلندتر از شما میشه.

الانم یه پسر فسقلی و جیگر دارن.

کلا ریز نقش هست.

پس نگران نباش عزیزم.

کاربری های قبلیم تمشک و oooooli😁

دقیقا سری قبل کف پاهاشو اندازه گرفت گفت نرماله اینسری سرش شلوغ بود بزور جوابمو داد کلی استرس بهم داد ...

حالا خوبه تو ماه اخرته منو بگو۳ماه دیگه دارم

بچه منم تک شریانیه دکتر انقد منو ترسونده جرات نمیکنم برم دوباره

به زندادش منم میگفتن بچت ریزه و قدش کوتاه. بنده خدا خیلی ناراحت بود. گفتم به قد خودت و داداشم نگاه ک ...

میدونی خودمم ریزه بودم به دنیا اومدم ۹ ماه کاملد۲۲۰۰ ولی حرفای دکتر خیلی ناراحتم کرد گفت الان‌نمیتونم کازی کنم تا به دنیا بیاد ببینم چی میشه ممکنه مشکل داشته باشه اخه مگه میشه انومالی و انتی کوفتی پس واسه چیه اینقد مارو اذیت میکنن خودمون کم درد داریم فکر زایمان و بدبختی و اینم از این 

حالا خوبه تو ماه اخرته منو بگو۳ماه دیگه دارم بچه منم تک شریانیه دکتر انقد منو ترسونده جرات نمیکنم ب ...

همش ترس میندازن به جون ادم یه نفروشن نیست خوب با ادم حرف بزنه خب نهایت بچه کم وزنه دیگه این مسخره بازیا چیه حتی نگاه نکرد ببینه تو دو هفته چقد وزن اضافه کرده فقط میخوان یه چیزی بگن 

همش ترس میندازن به جون ادم یه نفروشن نیست خوب با ادم حرف بزنه خب نهایت بچه کم وزنه دیگه این مسخره با ...

اره ب منم تو۱۸هفتگی۲۳۰وزنش بود گفت کمه فلانه اینجوره برو اکوی قلب 

تاشب یکسره گریه کردم فردا رفتم اکوی قلب گف هیچ مشکلی نداره قلبش😍

دیگه الان ازترس جرات ندارم برم

میدونی خودمم ریزه بودم به دنیا اومدم ۹ ماه کاملد۲۲۰۰ ولی حرفای دکتر خیلی ناراحتم کرد گفت الان‌نمیتون ...

بخدا طبق جدول خودشون حرف میزنن نه شرایط ژنتیک.

نگران نباش.

و اگه فکرت خیلی درگیره حتما به دکترت بگو یا یه سونوگرافی دیگه هم برو

کاربری های قبلیم تمشک و oooooli😁

همش ترس میندازن به جون ادم یه نفروشن نیست خوب با ادم حرف بزنه خب نهایت بچه کم وزنه دیگه این مسخره با ...

من رفتم سونو گرافی طرف باهام قهر کرده بود که چرا وزن بچه کمه خب مگه دست منه !!!!؟؟؟

انقدر اعصابم بهم ریخت.هروقت میرفتم سونو میمردم تادربیام.ولی الاندخترم۴سالشه الحمدلله از خیلی بچه های همسن و سالش باهوشتر..

خوشبحال قدیمیا اصلا نه سونو نه آزمایش بود انقدر استرس نمیکشیدن بچه معلول هم نسبت به الان که این همه تکنولوژی یشرفت کرده هم کمتر بود

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم