2777
2789
عنوان

کورکان بینو تبلدهههههههه عیوووووو

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 134 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوه بو اونه تالی  حزم کرد تگو کم  خونموته بیرو گروه وتم لیرا قسه اکین وکو قبل حزم کرد اشتم ...

تالی رفتار و گفتار اوس وک خوتان رفتارم کرد.  حتما سرم لی شویاگه بمه گروه ارزانی اوه خانمگل فعال   قسه یکیشمان به بگو نیه بوگه تجربه که ایتر تک هیچکسا له ایرا قسه و باسکم نوت و چنین اشتباک ایتر ناکم    بی خیال ام سه نفره به وگرنه بیخیال تویش اون البته فکر کم خوت متوجه بویت که اشتباس له رفتارک که بوگینه مجبور به عذر خواهی بوگی ،😂😂😂

سلام دوستان

من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی هستم و فرصتی برام باقی نمونده

باید ۱۰۰ تا زوج که در ۵سال اول ازدواجشون هستند، هم زن و هم شوهر پرسشنامه یک ربع عه‌ای رو جواب بدن

ممنون میشم اگر این شرایط رو دارید به سوالات پاسخ بدید یا این لینک رو برای افراد مناسب ارسال کنید🦋🌹

https://survey.porsline.ir/s/hDS7eXu

تالی رفتار و گفتار اوس وک خوتان رفتارم کرد.  حتما سرم لی شویاگه بمه گروه ارزانی اوه خانمگل فعال ...

عذر خواهی نکرد به بشرتی زانی که اشتبای کرد بخاطر اوه وتی بوخشه 🤣

شمی تک خوتانا مکه قاتی خواهشا🤗 کسیش نیوت بی گروه تا حز کی بی یا نه😐 تو هر نوی تا ایسه گرکو بیت بیتو یا نیتو برو بو لای او داداکان ترو ژیر آوی خانم 

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل...

عذر خواهی نکرد به بشرتی زانی که اشتبای کرد بخاطر اوه وتی بوخشه 🤣 شمی تک خوتانا مکه قاتی خواهشا🤗 ک ...

هر اوه تو بشری کافیه چوپان دروغگو    کسکم تک خومانا نکردیه قتاتی تو بوچه سوتیاگی او سرد فرس استفاده که 😂😂😂 گروه ارزانی خوت ثبتی که ام افتخار گوره ته ،😏😏گرکی نیه تو به فکر من بیت به فکر خوت و داداکان خوت به رو اوی خانم دروزن 

عذر خواهی نکرد به بشرتی زانی که اشتبای کرد بخاطر اوه وتی بوخشه 🤣 شمی تک خوتانا مکه قاتی خواهشا🤗 ک ...

در ضمن من قسکم له گروه نکرد وتم حز ناکم ناو جمعتانا بم تگم مکن نموت حز اکم بیم چاوت باز که درو بر چاوتی گردگه احترام خوتیش نگا بیلا 

تالی رفتار و گفتار اوس وک خوتان رفتارم کرد.  حتما سرم لی شویاگه بمه گروه ارزانی اوه خانمگل فعال ...

کورهههه کی وتگیه بیته گروه😐😐هرمهمیش نین بومو عذرخواهیشم نکرده فقط وتم اشتباهم کرد تگتم کرد نمزانی پاچه اگری و اوا بنیامکی 

کوردم با افتخار✌️ 

وخوااا من لکوه وتم بیته گروه😐عذرخواهیشم وخاطر تگ کردنیو 🤣🤣🤣🤪🤪🤪

کوردم با افتخار✌️