شمامه_mم مدیر عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 364 عنوان کورکان بینو تبلدهههههههه عیوووووو | مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 134 پست پری گیان یاخوا تولدت ۱۰۰صدسالگیت جشن بگری به دل خوشو لبی خندون و تن سالم موارکههههه عشقمممم🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥰@پریاهسدمعشقی کوردم با افتخار✌️ 1402/10/21 | 06:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنیا_خاتون_۸۱_۲ عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 195 سلام انی قن لقنه کم بوخشه باوانم تو تگ نبوی بوم تاپیک دام یاخ ... قزات عشقممممم قیناکا😘😘😘 من کوردم نوەی مردم✌🏻😎. پشت دیواردلم یه صدای پا میاد🥺❤️
ناراب۲ عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 3104 سیلللللام خوشبی دلکم قزات ماوته بزیت ؟ آره عزیزم ۱۸ روز تر موعدمه برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم
پریاهسدمعشقی عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 1876 آره عزیزم ۱۸ روز تر موعدمه انشالله به سلامتی خدانکند اونی ک دوسش داری لمست کند حتی دستش بهت بخورد چنان آلوده اش میشوی ک هرگزفراموشت نمیشود
پریاهسدمعشقی عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 1876 قزات عشقممممم قیناکا😘😘😘 انی داتو بیژه عله کوت سوز کیه ؟؟؟ خدانکند اونی ک دوسش داری لمست کند حتی دستش بهت بخورد چنان آلوده اش میشوی ک هرگزفراموشت نمیشود
آنیا_خاتون_۸۱_۲ عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 195 انی داتو بیژه عله کوت سوز کیه ؟؟؟ شوی تارا🤣🤣🤣 من کوردم نوەی مردم✌🏻😎. پشت دیواردلم یه صدای پا میاد🥺❤️
پریاهسدمعشقی عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 1876 شوی تارا🤣🤣🤣 خخخخخخ مردم له فضولیا افاق و معقنع کی چیه ماجرا ؟؟ خدانکند اونی ک دوسش داری لمست کند حتی دستش بهت بخورد چنان آلوده اش میشوی ک هرگزفراموشت نمیشود
آنیا_خاتون_۸۱_۲ عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 195 انی داتو بیژه عله کوت سوز کیه ؟؟؟ له اتاق فرمانو اشاره اکن شوی تاراس🤣🤣🤣🤣🤣 من کوردم نوەی مردم✌🏻😎. پشت دیواردلم یه صدای پا میاد🥺❤️
پریاهسدمعشقی عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 1876 له اتاق فرمانو اشاره اکن شوی تاراس🤣🤣🤣🤣🤣 خخخخخخخ قن لق قصه ات زل بوووووو خدانکند اونی ک دوسش داری لمست کند حتی دستش بهت بخورد چنان آلوده اش میشوی ک هرگزفراموشت نمیشود
آنیا_خاتون_۸۱_۲ عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 195 خخخخخخ مردم له فضولیا افاق و معقنع کی چیه ماجرا ؟؟ آفاق خسوی ناتنی مگووو مقنعه اکاته سری بو سر لباس کوردیش🤣🤣🤣 من کوردم نوەی مردم✌🏻😎. پشت دیواردلم یه صدای پا میاد🥺❤️
آنیا_خاتون_۸۱_۲ عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 195 خخخخخخخ قن لق قصه ات زل بوووووو خحالتم بازم اشاره اکن اژن سلامو نکرد سلاممم🙌🏻🙌🏻🤣🤣 من کوردم نوەی مردم✌🏻😎. پشت دیواردلم یه صدای پا میاد🥺❤️
پریاهسدمعشقی عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 1876 له اتاق فرمانو اشاره اکن شوی تاراس🤣🤣🤣🤣🤣 امیر شوی کامتانه ؟؟؟ عده ؟؟ باوا گشتیان بیژه فضول نیم هاااا کنجکاوم ؟؟ خدانکند اونی ک دوسش داری لمست کند حتی دستش بهت بخورد چنان آلوده اش میشوی ک هرگزفراموشت نمیشود
پریاهسدمعشقی عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 1876 خحالتم بازم اشاره اکن اژن سلامو نکرد سلاممم🙌🏻🙌🏻🤣🤣 تفففففف وا هر عقل ناگریت اوه هزرارا ونم کوا سلامکت امرا له بیرم چوووو خدانکند اونی ک دوسش داری لمست کند حتی دستش بهت بخورد چنان آلوده اش میشوی ک هرگزفراموشت نمیشود
آنیا_خاتون_۸۱_۲ عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 195 امیر شوی کامتانه ؟؟؟ عده ؟؟ باوا گشتیان بیژه فضول نیم هاااا کنجکاوم ؟؟ &nbs ... امیر شوی مگووو عده شوی ژینو🤐🤐🤐 من کوردم نوەی مردم✌🏻😎. پشت دیواردلم یه صدای پا میاد🥺❤️
پریاهسدمعشقی عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 1876 آفاق خسوی ناتنی مگووو مقنعه اکاته سری بو سر لباس کوردیش🤣🤣🤣 اهااااا ایرووو چه کاوله خدانکند اونی ک دوسش داری لمست کند حتی دستش بهت بخورد چنان آلوده اش میشوی ک هرگزفراموشت نمیشود
آنیا_خاتون_۸۱_۲ عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 195 اهااااا ایرووو چه کاوله له اتاق فرمان اشاره اکن عده شوی ژینو نیه شوی ریحانه😑😑😑😐😐😐😐😐🙌🏻🤣 منیش کاولم اونه دقت نامه ناو شو🤣🤣 من کوردم نوەی مردم✌🏻😎. پشت دیواردلم یه صدای پا میاد🥺❤️