2821
2789
عنوان

تا ابد

387 بازدید | 11 پست

من همه جوره دوست دارم؛ حتی اگه عصبی باشی، حالت بد باشه، وقتی شکسته ای، وقتی پر از انرژی منفی ای و غر می زنی، وقتی خیلی وقته نخوابیدی و زیر چشمات گود شده، وقتی موهات سفید بشن و چروک روی پوستت بیافته یا صدات بلرزه، حتی اگه کچل کنی، استایلتو تغییر بدی یا ظاهرتو عوض کنی، مریض بشی، استرس داشته باشی یا بترسی، خسته باشی، گریه کنی، رنگت بپره، به خودت نرسی. من همه جوره، توی هر حالتی، تا همیشه و بی قید و شرط دوست دارم و بغلم تا ابد برات بازه.

محمدرضا#  

دکترای تخصصی (ph.d) روانشناسی                           مشاور خانواده ،عضو سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران                                                              شماره نظام: 58971
ولی فکر کنم واسه خودش میفرستادی خروجیه بهتری داشت🥲

😅😅😂

🤍من ز ایل سترگ بختیارم ، به کوروش میرسد ایل و تبارم ، همی دانم ک بختم بلند است ، که بخت یار منو من بختیارم🤍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ولی فکر کنم واسه خودش میفرستادی خروجیه بهتری داشت🥲

خودش در کنار دیگری خوشه 

دکترای تخصصی (ph.d) روانشناسی                           مشاور خانواده ،عضو سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران                                                              شماره نظام: 58971
من شما رو فکر کنم بشناسم،نام کاربری من براتون آشنا نیست،البته یه 2هم کنارش داشت اون تعلیق

ببخشید به جا نیاوردم

ازدواج کرده؟؟

اگر دوس داشتین تاپیکهای قبلی رو بخونین

حس شمارو دارم با این تفاوت ک اون فعلا ازدواج نکرده و منم دخترم نمیتونم بهش بگم دوسش دارم ... چون خودش میدونه دوسش دارم ول ن از زبون خودم (خودمم نمیشه برم بگم الان میگ چقدر بی حیاس یا اینکه زده بشه ازم)

اگر دوس داشتین تاپیکهای قبلی رو بخونین

تقریبا همه رو خوندم ول ببخشید من ی ذهنیتی دارم این ک ی آقا اگ کسی رو بخواد اونم وقتی خود طرف هم میخواتش میتونه بدستش بیاره براش سخت نیس اینکه شما نتونستی برام عجیبه قصد ناراحت کردنتون رو ندارم ول اون خانم میتونست منتظر بمونه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز