دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤 #کرمان_تسلیت 🖤 #شیراز_تسلیت🖤 🇵🇸جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمیخیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.🇵🇸 #آتش_بدون_دود. #نادر_ابراهیمی.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
دستش بشکنه الهی غلط کرد زدتت.. گناهت چیه.. بگو کم بدبختی میکشم سر بچت.. افسردگی وزایمان کم باید درداشوتحمل کنم توعه یابو سیلی میزنی
دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷
عزیزم فقط تو نیستی همه مردان اینجورین اون الان بدون فک کردن خوابیده تو داری هنوزم ب اون سیلی فک میکنی و الکی عصابتو خورد میکنی اصلا ب روی خودت نیارفردا صب باش یک کلمه ام حرف نزن خودش میفهمه چیکار کردع
دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤 #کرمان_تسلیت 🖤 #شیراز_تسلیت🖤 🇵🇸جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمیخیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.🇵🇸 #آتش_بدون_دود. #نادر_ابراهیمی.