2777
2789
عنوان

خواب همیشگی

313 بازدید | 27 پست

سلام دوستان یه خواب رو من مدتهاست که سالی چند بار میبینم ،حالا در مکان و حالت‌های متفاوت. یه دختر و پسر با همن که دختره میاد جلوم میگه تو عروس داداش منی 

مجردم و ۳۱  سالمه همه خواستگاریهام عجیب به هم میخوره و یه نامزدی کردم به هم زدم و همون شب که میخواستم برم خرید انگشتر برا نامزدیم همین دو نفر به خوابم اومدن و دختره گفت کجا میخوای بری؟ تو عروس داداش منی ها.

عموما زمان خواستگاریها هم به خوابم میان.حدودا ۵ساله به این شکله گفتم بپرسم شاید علتی داره نمیدونم

دلم، به بوی تو آغشته است💕

صددرصد علت داره

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما میدونی؟

نمیدونم ولی اینطور که تعریف کردید و اینکه مجرد هستید و نامزدی تون بهم خورده بنظرم باید علت داشته باشه

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

چهرشون یادت میمونه؟

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚

بدنم مور مور شد

پیگیر نشدی؟

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

نمیدونم به تناسخ اعتقاد داری یا نه،ولی من حس میکنم این به زندگی گذشته شما ربط داره،در زندگی گذشته کسی هست که وابسته شما مونده

Hair.mehri@ممنون میشم پیجم رو حمایت کنید ،سوالات حوضه زیباییتون رو صادقانه حواب میدم 
چهرشون یادت میمونه؟

مثل عکسای قدیمی، ولی هربار تغییر میکنن مثلا یه بار چهره پسره مشخص نبود اما موهاش پر و مشکی بود،خواهره مثلا یه بار چادر سر داشت بعد الان دیدم انگار سنش کمتر شده بود به نسبت سال قبل و اجزا صورت رو ندارن یا مات هست

دلم، به بوی تو آغشته است💕

مثل عکسای قدیمی، ولی هربار تغییر میکنن مثلا یه بار چهره پسره مشخص نبود اما موهاش پر و مشکی بود،خواهر ...

چ ترسناک

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
نمیدونم به تناسخ اعتقاد داری یا نه،ولی من حس میکنم این به زندگی گذشته شما ربط داره،در زندگی گذشته کس ...

یا خدا اینم ترسناکه😱