مامانم یه خط نو خریده پریروز باهاش به جز من به کسی تا حالا زنگ نزده و پیام هم نداده بعد با خط اش واتساپ نصب کرد و یه عکس گذاشت وضعیت ۵ تا از فضول های فامیل دیدن عکس رو چطوری وقتی شمارش رو ندارن واتساپ اش رو دارن اخخههههه
ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
نه واتساپ جدید خودم براش نصب کردم حالا اصلا چرا فقط فضول های فامیل دیدن بقیه ندیدن
اسمش روشه فضول
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
والا اینا دوربین هم گذاشته باشن تو خونه ما هم نمیتونن شماره پیدا کنن
احتمالا شماره از واتساپ رفته